Αναζήτηση

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ- BLUE BEAM-ΠΥΛΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ


Obama - Yes We Can = Thank You Satan


Σατανικη τελετη στα βραβεια grammy 2012

Τσιπάκια σε δράση. Μόνο με κάρτα οι αγορές πάνω από 300 ευρώ!

Μόνο με κάρτα οι αγορές πάνω από 300 ευρώ!Ήδη οι μεγάλες αγορές από 1.500 ευρώ και πάνω βάσει νόμου γίνονται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή ακόμη και με επιταγή. Πλέον το ποσό αυτό θα “πέσει” στα 300 ευρώ.Αυτό είναι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή το σχέδιο ώστε να μπορέσει να αυξήσει το κράτος τα έσοδα από τον ΦΠΑ, αλλά και να περιορίσει το φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα. Το σχέδιο προβλέπει όλες οι συναλλαγές πάνω από τα 300 ευρώ να γίνονται ηλεκτρονικά και σύμφωνα με τη “Ναυτεμπορική” ένα από τα σενάρια που εξετάζουν τα στελέχη του υπουργείου προβλέπει ότι όσοι χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα στις συναλλαγές τους θα έχουν έκπτωση από το φόρο εισοδήματος ίση με το 3% της δαπάνης....

Θα πρέπει μάλιστα να αναφερθεί ότι στο τραπέζι των συζητήσεων, που διεξάγονται στο υπουργείο, υπάρχει και «ισχυρότερη» πρόταση για μείωση του ΦΠΑ κατά 1 έως 2 ποσοστιαίες μονάδες για όσους χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για συναλλαγές κυρίως κάτω των 300 ευρώ.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/300.html#ixzz251JHbX9K

«Mear One» Graffiti καλλιτέχνης που δημιούργησε πολλά Anti-Illuminati τοιχογραφίες αυξάνοντας την ελπίδα και την συνειδητοποίηση...




ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ «ΡΟΔΟ» ΠΟΥ.. ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣοσιαΛΗΣΤΗκής Διεθνούς; Τι σχέση έχει με την διεθνή ΜΑΣΩΝΙΑ;

Στην Ν.Αφρική είναι ο Jeffry όπου ως μόνος υποψήφιος θα εκλεγεί και πάλι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, οργάνωση στην οποία συμμετέχουν όλα τα διεθνή εγκληματικά.. κουμάσια. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Δεν θα κάνουμε εκτενή ανάλυση αλλά ας δούμε τι γράφεται σε βιβλία για το σήμα - έμβλημα αυτής της οργάνωσης. Κυρίαρχο σήμα, το τριαντάφυλλο -Ρόδο. Διαβάζουμε στο βιβλίο (ΦΩΤΟ) του ROBERT CHARRUX: "Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ":...

ΠΟΡΤΛΑΝΤ: ΔΑΠΑΝΗ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΟ ΦΘΟΡΙΟ

Ένα από τα τελευταία εναπομείναντα αστικά προπύργια του νερού χωρίς φθόριο, η πόλη του Πόρτλαντ,στο Όρεγκον, πρόκειται να ενταχθεί στις τάξεις των περισσότερων άλλων πόλεων των ΗΠΑ ποτίζοντας με τη βία τους κατοίκους της με μία ουσία που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι εμποδίζει την ομαλή ανάπτυξη του εγκεφάλου, συντελεί σε χαμηλότερο IQ, σε βλάβη στη λειτουργία του θυρεοειδούς, ακόμη και στην πρόκληση καρκίνου.


Ο Δήμαρχος του Πόρτλαντ
Sam Adams αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με δύο άλλους υποστηρικτές της φθορίωσης στο πενταμελές δημοτικό συμβούλιο για την υποστήριξη της 'χορήγησης' της επικίνδυνης ουσίας μέσω της δημόσιας παροχής νερού. Τα άλλα δύο μέλη, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην φθορίωση του νερού.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/5_29.html#ixzz251JhP6V6

kabbalah και διασημοτητες


Η Ελληνική σημαία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και ΔΕΝ είναι σήμα της Χρυσής Αυγής

ΗΧρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που ψηφίστηκε από 480 χιλιάδες Έλληνες πολίτες και εισήλθε στην Ελληνική Βουλή.

Ως εκ τούτου ως πολιτικό κόμμα θα πρέπει να κινείται και ως τίποτε άλλο.

Έτσι, η οποιαδήποτε επιχείρηση ταύτισης ενός πολιτικού κόμματος με την Ελληνική σημαία, αποτελεί ξεκάθαρη ύβρη και δεν γίνεται δεκτή ως ενέργεια από κανένα κόμμα, επειδή αποτελεί ξεκάθαρη απόπειρα οικειοποίησης ενός συμβόλου που εκφράζει την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, άρα και εκείνων που δεν ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή.


Μήπως θα πρέπει ο ενθουσιασμός που υπάρχει στις τάξεις των βουλευτών, των στελεχών, των οπαδών και των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, να αντικατασταθεί από περισσότερη σοφία και σεβασμό προς τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, αλλά και προς το Εθνικό Σύμβολο;

Κανείς δεν δικαιούται να τυπώνει το λογότυπό του πάνω σε ένα εθνικό σύμβολο.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να οικειοποιείται μέρος ή το σύνολο όλων όσων εκφράζει το σύμβολο και δη η Ελληνική σημαία, η οποία ποτίστηκε με αίμα απλών ανθρώπων, οι οποίοι είναι βέβαιο πως δεν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Είναι τελείως διαφορετικό να αγαπάς την πατρίδα σου και να αγωνίζεσαι γι αυτήν, από το να μουντζουρώνεις με πρόσκαιρα πολιτικά σήματα – λογότυπα ένα σύμβολο που βάφτηκε με το αίμα της θάλασσας και του ουρανού και που ποτίστηκε με αίμα απόλυτης ανιδιοτέλειας.

Ως εκ τούτου, το καλύτερο που έχει να κάνει η Χρυσή Αυγή, είναι να κάνει αυστηρή έκκληση και να αποσύρει άμεσα από όλα τα μέλη της, την Ελληνική σημαία που βάφτηκε με το λογότυπο του συγκεκριμένου κόμματος. Ευελπιστούμε πως ο σεβασμός προς όλους τους Έλληνες, θα πρυτανεύσει και θα διορθωθεί η ατυχής αυτή γραφιστική έμπνευση.

Η Ελληνική σημαία είναι για να κυματίζει στον αέρα και όχι για να την παίρνει ο άνεμος.

Η Ελληνική σημαία είναι για να την τιμούμε και όχι να την σκίζουμε ή να την καίμε.

Η Ελληνική σημαία είναι για να οριοθετεί και να σηματοδοτεί τον Ελληνισμό και όχι για να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Η Ελληνική σημαία είναι κτήμα όλων των Ελλήνων κι έτσι οφείλουμε να την διατηρήσουμε.

Κωνσταντίνος

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!


Η Ελληνική σημαία αποτελεί σύμβολο αγώνων, θυσιών, αίματος, ιστορικής μνήμης και κληρονομιάς, αρχών και αξιών, σύμβολο ενότητας και εθνικής ομοψυχίας.

Η προσβολή των εθνικών συμβόλων θίγει όλα τα παραπάνω και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 181 Ποινικού Κώδικα καθώς και στο άρθρο 58 του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Συγκεκριμένα το άρθρο 181 του ΠΚ ορίζει: «Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους … τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών».
Αντίστοιχα στο Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα το άρθρο 58 ορίζει: «Στρατιωτικός που δημόσια με λόγο ή έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκδηλώνει καταφρόνηση για τη σημαία, …, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Με λίγα λόγια το Ελληνικό Σύνταγμα, προβλέπει την τιμωρία όλων όσων απαξιώνουν και προσβάλλουν με τον οποιονδήποτε τρόπο το σύμβολο της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, τη Σημαία.

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ


30218831-ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

Η Βίβλος του Διαβόλου


Η Βίβλος του Διαβόλου from Ntokimanter on Vimeo.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ποιος κερδίζει από την κλιματική αλλαγή;


Ποιος κερδίζει από την κλιματική αλλαγή; from politestv on Vimeo.

ΔΥΤΙΚΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''-ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!


Υπέρ της στείρωσης ακόμη και της ευθανασίας στα άτομα με ειδικές ανάγκες τάσσεται η Χρυσή Αυγή προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή" σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο από το 2007 στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για την "Οικολογία" την "Πράσινη Πτέρυγα"

Πρόκειται για άρθρο του Dr Jacqes Bauge-Prevost (N.M.D.) μέλος του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών υπό τον τίτλο "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό", δημοσιευμένο το 1985 σε γαλλικό επιστημονικό περιοδικό και με το οποίο η Χρυσή Αυγή φαίνεται να συμφωνεί. Στο άρθρο αυτό επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Διαφημιστικό σπότ των illuminati που παραπέμπει ευθέως στο στρατιωτικό καθεστώς της FEMA και την χουντα της νέας ταξης...


Η DHS ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ


Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα αρχίσει να απελευθερώνει νεκρά βακτήρια στο μετρό της Βοστώνης αύριο σε μια επιχείρηση που όπως λένε γίνεται για να δοκιμάσουν τους αισθητήρες για την ανίχνευση βιολογικών παραγόντων που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ως μέρος μιας τρομοκρατικής επίθεσης.

Λίγα είναι γνωστά γύρω απο τι ακριβώς αποτελούνται τα βακτήρια , και το DHS δεν έχει πολλές επικείμενες πληροφορίες, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για ένα "μη-μολυσματικό" υλικό που έχει "εγκριθεί ως συμπλήρωμα διατροφής".
Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και θα πραγματοποιηθούν περιοδικά για το επόμενο έτος στους σταθμούς του Χάρβαρντ και Porter στην πλατεία στο Cambridge και στο Davis Square σταθμό στο Somerville.
«Μια γρήγορη επιφυλακή από ένα σύστημα ανίχνευσης μπορεί να εντοπίσει και να προσδιορίσει αυτά τα υλικά και να επιτρέψει την άμεση και κατάλληλη απάντηση για να προστατεύσει τους ανθρώπους, δήλωσε η επιστήμονας της DHS Anne Hultgren σε δελτίο Τύπου του οργανισμού.
"Αυτό το σύστημα ανίχνευσης θα είναι ένα από τα πρώτα στη χώρα, και, εάν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό, θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για άλλους χώρους μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη χώρα και τον κόσμο», δήλωσε ο MBTA Transit αρχηγός της αστυνομίας Paul MacMillan στο κοινό δελτίο Τύπου τη Δευτέρα.
Το Μάιο, όταν το σχέδιο είχε ανακοινωθεί , οι Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι είπαν ότι επρόκειτο να απελευθερώσουν ένα βακτήριο που ονομάζεται B-subtilis, σημειώνοντας ότι "έχει δοκιμαστεί αυστηρά και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία για χαμηλή έκθεση σε υγιείς ανθρώπους."
Τι αποτέλεσμα θα έχουν οι δοκιμές κι αν είναι ανθυγιεινό για τους ανθρώπους ή εκείνους που εκτίθενται σε υψηλότερες δόσεις είναι άγνωστο.

Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας το 1977, αποκαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο είχε διεξαγάγει πολυάριθμες μυστικές μικρόβιο "επιθέσεις" σε πόλεις χωρίς δημόσια γνώση, σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η απειλή από βιολογικούς παράγοντες. Αυτές οι δοκιμές "μπορεί να έχουν προκαλέσει κρούσματα της νόσου που εκδηλώθηκαν σε ορισμένες από τις περιοχές δοκιμής", γράφει ο Leonard Α. Κόουλ , επικαλούμενος την έρευνα της Γερουσίας.
Αυτές οι "επιθέσεις" περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα του 1964-65 που διεξάγεται από το στρατό των ΗΠΑ και συμμετέχουν ανυποψίαστοι ταξιδιώτες που ψεκάζονται με φορείς βακτηρίων στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον.
Η κρυφή ιστορία των των μικροβιακών δοκιμών των ΗΠΑ σε γενικές γραμμές χρησιμεύει επίσης ως προειδοποίηση ότι επιτρέπει στην κυβέρνηση να πειραματιστεί με βιολογικούς παράγοντες στο ίδιο το κοινό, για τους οποίους ισχυρίζεται ότι είναι απολύτως ασφαλείς ενώ βεβαίως αυτό δεν αποτελούσε πάντα μια ''ασφαλή'' επιλογή.
Στην εποχή του ψυχρού πολέμου το Υπουργείο Άμυνας πραγματοποίησε πρόγραμμα στο οποίο βετεράνοι εκτέθηκαν σε θανατηφόρα χημικά όπλα χωρίς τη γνώση ή την συγκατάθεσή τους, που αποτελεί ακόμη ένα σκοτεινό κεφάλαιο της χρήσης επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων από τη κυβέρνηση των ΗΠΑ εναντίον του ίδιου του λαού.
Από τη δεκαετία του 1940, ο στρατός και η CIA έχουν διεξάγει πολλές "δοκιμές" για τον αμερικανικό λαό, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης του δάγκειου πυρετού που μεταφέρουν τα κουνούπια στη Γεωργία και τη Φλόριντα, βιολογικές δοκιμές πολέμου στον άμαχο πληθυσμό στο Πουέρτο Ρίκο, την απελευθέρωση του βακίλου globigii από ένα υποβρύχιο στο λιμάνι της Χονολουλού, στη Χαβάη, και δεκάδες άλλα περιστατικά, τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη ταξινομηθεί.
Η ιστορία της αμερικανικής κυβέρνησης και των στρατιωτικών πειραματισμών για Αμερικανούς πολίτες και τους αμέτρητους θανάτους και ασθένειες που συνέβησαν ως αποτέλεσμα υπογραμμίζουν το γεγονός ότι εμπιστεύονται για τη διεξαγωγή τέτοιων δοκιμών σε δημόσιους χώρους το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το οποίο έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες και μυστικοπαθείς ομοσπονδιακές υπηρεσίες που υπάρχουν...

atheatignosi.blogspot.gr

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Η Γεωλογική Έρευνα των Η.Π.Α έχει ήδη προβεί στην ανάλυση της αύξησης των επιπέδων της στάθμης της θάλασσας και αναμένει τον διπλασιασμό των σχετικών επιπέδων σε έκταση από τη Βόρεια Καρολίνα έως τη Βοστώνη.

Μέχρι το 2050, τα επίπεδα της στάθμης της θάλασσας θεωρείται ότι θα υπερβούν το μισό μέτρο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβαλλοντικού Ελέγχου στο Delaware. Υπάρχουν αρκετοί ομοσπονδιακοί και κρατικά χρηματοδοτούμενοι επιστημονικοί φορείς που συμφωνούν με αυτές τις διαπιστώσεις..

Όμως, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr, όλες αυτές οι προειδοποιήσεις και περιβαλλοντικές ‘ευαισθησίες’ στοχεύουν στη πραγματικότητα στην ευρεία νομιμοποίηση των καταστροφικών πειραμάτων γεωμηχανικής.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το γεγονός ότι το παγκόσμιο κλίμα βρίσκεται στο σημείο δίχως επιστροφή – βάσει των αλλαγών που έχουν παρατηρηθεί και πραγματοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες..

Όμως, το Υπουργείο Ενέργειας των Η.Π.Α εξέδωσε έκθεση η οποία δείχνει ότι τα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στη χώρα έχουν μειωθεί, αν και δίχως να μειώνεται η πιθανότητα να φτάσει η ανθρωπότητα στο περιβαλλοντικό σημείο ‘μηδέν’.

Ο David Keith, διευθυντής του Ινστιτούτου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Περιβάλλοντας και Οικονομίας πιέζει για τη χρησιμοποίηση νανοτεχνολογίας μέσω της απελευθέρωσης θειϊκών αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα της Γης ώστε να ‘επιστρέφεται’ η ηλιακή ακτινοβολία πίσω στο διάστημα…

Ο Keith διαχειρίζεται το συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται με πολλά εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates και το Ταμείο Καινοτομικής Κλιματικής και Ενεργειακής Έρευνας.

Ο Keith ισχυρίζεται ότι : “Μπορούμε να καταφέρουμε να χειραγωγήσουμε το κλίμα της Γης σε ευρεία κλίμακα με κόστος που θα αγγίζει το 1 δις δολάρια τον χρόνο. Μπορεί τα λεφτά να ακούγονται πάρα πολλά, αλλά συγκρινόμενα με τα κόστη διαχείρισης άλλων περιβαλλοντικών προβλημάτων ή προβλημάτων που σχετίζονται με τη κλιματική αλλαγή το ποσό είναι αμελητέο.”

Τα συγκεκριμένα νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται στα πειράματα γεωμηχανικής, υποτίθεται ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Keith συγκεντρώνουν χαμηλή πιθανότητα πρόκλησης βλάβης στο στρώμα του όζοντος και ο έλεγχος του κλίματος (καιρικά πρότυπα) είναι πιο σημαντικός από τις συνέπειες αυτού του εγχειρήματος (σ.σ. pentapostagma.gr η πραγματικότητα είναι βέβαια ότι ενδιαφέρονται για τις συνέπειες του εγχειρήματος και όχι για το περιβάλλον)..

Ο οικολογικός φασισμός στο απόγειό του… Οι προσπάθειες νομιμοποίησης της γεωμηχανικής και οι ‘πράσινες πολιτικές’ βασίζονται στο μέγα μύθο της ανθρώπινης πρόκλησης της κλιματικής αλλαγής…

Όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ στο pentapostagma.gr, οι σημαντικότερες επιδράσεις στην υγεία από την έκθεση σε θείο είναι οι εξής:

Νευρολογικές επιπτώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά
Διατάραξη της κυκλοφορίας του αίματος

Βλάβες στη καρδιά
Επιδράσεις στα μάτια και την όραση

Αποτυχίας αναπαραγωγής
Βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα - το στομάχι και διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος

Βλάβη στο συκώτι και τις λειτουργίες των νεφρών
Προβλήματα ακοής

Διαταραχή του μεταβολισμού των ορμονών
Δερματολογικές επιδράσεις

Κίνδυνος ασφυξίας και πνευμονικής εμβολής

Αυτή είναι η περιβαλλοντική τους ευαισθησία και οι συνέπειες της χειραγώγησης του κλίματος για την υγεία των ανθρώπινων πληθυσμών που βέβαια δεν αναφέρεται στα 'μεγαλόπνοα' σχέδια των παγκοσμιοποιητών…


http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_762.html

Ήρθε στην Ελλάδα και η Imany και στην αφίσα της την βλέπουμε με την μασονική χειραψία! ... Πήξαμε στους Αντίχριστους Μασόνους!




Ξεχωρίζει στην αφίσα το γνωστό ματάκι (παντεπόπτης οφθαλμός) και τα 3 εξάρια απο πάνω...χαιρετάει τα νεοταξικά προβατάκια που θα πάνε στην συναυλία της και θα τους πάρει και τα 18 ευρωπουλάκια!


Νομίζετε είναι τυχαίο που όλοι οι σταρ, κάνουν τις ίδιες χειρονομίες; Αλλά είπαμε, εάν δεν είσαι ταγμένος στο σύστημα, δεν είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είσαι αντίχριστος κ.λ.π. ποτέ δεν θα πετύχεις ! Τώρα,εάν εσείς θα της χαρίσετε τα 18 ευρωπουλάκια στην μασόνα,καλά θα κάνετε!
Εγώ δεν (δείτε φωτό και βίντεο από Έλληνες και ξένους διάσημους ) ...
θα της τα δώσω!

Η αλήθεια είναι μία!

ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ,
ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΨΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Αφήστε τους άλλους να είναι πρόβατα για σφαγή!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και με Έλληνες διάσημους...

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;


Το πρόσφατο βίντεο που απεικονίζει το ρολόι των Illuminati σε αντίστροφη μέτρηση, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μεγάλη αίσθηση μας έδωσε εδώ στο pentapostagma.gr το έναυσμα να προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε (έστω) και αχνά την κρυμμένη σημασία του.
Μία πρώτη (αν και σαφώς η λιγότερη πιθανή) ερμηνεία είναι ότι το τέλος της ημερομηνίας της αντίστροφης μέτρησης συμπίπτει με την παρέλευση 28 ημερών από τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου – που συνδέεται με την ταινία 28 Ημέρες Μετά του Βρετανού σκηνοθέτη Danny Boyle που απεικονίζει το ξέσπασμα μίας φονικής πανδημίας ιού.
Το τέλος της αντίστροφης μέτρησης είναι αναλυτικότερα η 9/9/2012 (9η Σεπτεμβρίου του 2012) στις 13:23:33…
Ας προσπαθήσουμε τώρα να παραθέσουμε κάποιες ημερομηνίες εξαιρετικής σημασίας για τους Illuminati:

9/9/2012=23=5 (Η ημερομηνία που λήγει η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού των Illuminati.)
9/1/1945=11 (Η αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)
8/6/1945=33 (Ο βομβαρδισμός της Χιροσίμα)
9/11/2001=14=5 (Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους)
[Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 11 ΚΑΙ 33 ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙLLUMINATI.]
Ο αριθμός πέντε είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για τους Ιlluminati (όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω) και συνδέεται πρωταρχικά με την πεντάλφα η οποία χρησιμοποιείται φανερά αλλά και υπόγεια από τους Πεφωτισμένους.
Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το ρολόι των Illuminati, εάν όντως πρόκειται για μία προειδοποίηση, είναι ότι υποδεικνύει ότι σχεδιάζουν κάτι για την 9η ημέρα του 9ου μήνα της τρέχουσας χρονιάς.
Υπέπεσε στην αντίληψη μας ότι υπάρχει ταινία κινουμένων σχεδίων των Illuminati η οποία τιτλοφορείται "9."

Η απαρίθμηση των ανωτέρων ιστορικών ημερομηνιών είναι μόνο ενδεικτική, αλλά εάν κάποιος προβεί σε ενδελεχή έρευνα θα ανακαλύψει ότι η αριθμολογία είναι τόσο σημαντική για τους υπηρέτες του αντίχριστου ώστε όλα τα γεγονότα εξαιρετικής σημασίας για αυτούς θα έπρεπε ή θα πρέπει να έχουν (τελικό) άθροισμα 5 ή αριθμό ίσο ή πολλαπλάσιο του 11.

Τι σημαίνει ο αριθμός 5 για τους Ιλλουμινάτι;
5 – Το πέντε είναι ο αριθμός που προστατεύει τα μέλη των Ιλλουμινάτι από τον Θάνατο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούν τον Νόμο τον Πέμπτων ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού ώστε να αντιλαμβάνεται ‘’την αλήθεια’’ όλων των πραγμάτων.

Τι σημαίνει ο αριθμός 11;
11 – Ο αριθμός έντεκα είναι ο αριθμός της καταστροφής, απόλυτης κρίσης και του θανάτου του ανθρώπου. Οποιοδήποτε γεγονός σχετίζεται με τον αριθμό 11 στρώνει το κόκκινο χαλί για την έλευση του αντίχριστου. Στα Λατινικά το όνομα του Διαβόλου είναι LVX το οποίο αριθμολογικά μεταφράζεται σε (50+5+10 = 65 =6+5 =11).

Συμπερασματικά
Υπάρχουν τρείς ερμηνείες με τα έως τώρα δεδομένα: Πρώτον, η λιγότερο πιθανή είναι το ξέσπασμα ενός φονικού ιού 28 ημέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων (9/9/2012).
Δεύτερον, η ημερομηνία έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Το τελικό άθροισμα πέντε ‘εμφανίστηκε’ και στην ημερομηνία επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, η οποία αποτέλεσε την απαρχή των ‘πολέμων κατά της τρομοκρατίας’ σε ολόκληρο τον κόσμο και του απόλυτου κράτους επιτήρησης και αστυνόμευσης στο εσωτερικό των Η.Π.Α.
Τρίτον, μία προειδοποίηση για τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι; Το πέντε προστατεύει τα μέλη από τον θάνατο και οι ίδιοι γνωρίζοντας το γεγονός, την τοποθεσία και τη φύση του γεγονότος προστατεύουν τον ανίερο κύκλο τους…
Αυτές είναι οι παρούσες ερμηνείες που μπορούν να δοθούν… Εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε και περισσότερα στοιχεία θα σας κρατούμε ενήμερους.

http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_9231.html

Η EASY JET Airlines πιάστηκε να ψεκάζει πάνω από την Ευρώπη;


Η EasyJet (συντομ: EZJ) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (πρώτη είναι η Ryanair), γνωστή επίσημα ως easyJet Airline Company Limited, που εδρεύει στον αερολιμένα του Λονδίνου Λούτον.

Η αερογραμμή διεκπεραιώνει συχνές....

σχεδιασμένες υπηρεσίες για τουςεπιβάτες ελεύθερου χρόνου και επιχειρήσεων[ ασαφές] και εξυπηρετεί περισσότερα από 500 δρομολόγια μεταξύ περισσότερων από 118 διαφορετικών αεροδρομίων σε Ευρώπη, βόρεια Αφρική και δυτική Ασία. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....



http://www.katohika.gr/2012/08/easy-jet-airlines.html

H ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ


Η Νέα παγκόσμια τάξη/Illuminati εκτίθεται από το μέλος που εργάστηκε στις κυβερνήσεις κάτω από την κυβέρνηση του Προέδρου Ronald.
Η Σαρλότ Τόμσον είναι αμερικανή συγγραφέας και πληροφοριοδότης η οποία υπηρέτησε ως ανώτερος σύμβουλος πολιτικής στο Γραφείο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Βελτίωσης (OERI), του Αμερικανικού υπουργείου Παιδείας κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ronald Reagan, και υπάλληλος του προσωπικού του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών στη (Νότια Αφρική, Βέλγιο, Νότια Κορέα). Γεννήθηκε το 1930 και παρακολούθησε το Dana Hall και το κολλέγιο Katharine Gibbs στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου μελέτησε την επιχείρηση. Ο πατέρας και ο παππούς της ήταν πτυχιούχοι του πανεπιστημίου Yale και απόφοιτοι και μέλη της μυστικής κοινωνίας Skull and Bones .

Είναι γνωστή για τη συγγραφή του βιβλίου The Deliberate Dumbing Down of America. Το βιβλίο υποστηρίζει για τις αλλαγές που παρουσιάζονται βαθμιαία στην αμερικανική προσπάθεια συστημάτων δημόσιας εκπαίδευσης για να αποβληθούν οι επιρροές των γονέων ενός παιδιού όπως η (θρησκεία, τα ήθη, ο εθνικός πατριωτισμός), και να φορμαριστεί το παιδί σαν ένα μέλος του προλεταριάτου σε μια προετοιμασία για έναν κόσμο σοσιαλιστικό-κολεκτιβιστών του μέλλοντος. Ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές αυτές προέρχονται από σχέδια που καταρτίστηκαν κατά κύριο λόγο για την πρόοδο της εκπαίδευσης και του πίνακα γενικής εκπαίδευσης Rockefeller, Γενικής Παιδείας Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και λεπτομέρειες που μιλάνε για ψυχολογικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και την πραγματοποίηση των αλλαγών.


Σε μια συνέντευξη σχετικά με τις μυστικές κοινωνίες και την ημερήσια διάταξη της ελίτ, αποκάλυψε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Norman Dodd που ήταν ο κύριος ερευνητής για την Εξεταστική Επιτροπή στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη διερεύνηση των Αφορολόγητων Ιδρυμάτων και Οργανισμών Συγκρίσιμα κοινώς γνωστά ως επιτροπή B. Carroll Reece . Στο βίντεο υποστηρίζει ότι ο Dodd συζήτησε για ένα `δίκτυο ατόμων που προγραμμάτιζαν να επιφέρουν την παγκόσμια ειρήνη με τη βοήθεια των γρήγορων αλλαγών στην κοινωνία. Αυτές οι αλλαγές θα επέρχονταν με την ανάμειξη του λαού σε διάφορους πολέμους και στρατιωτικές συγκρούσεις. Περαιτέρω υποστήριξε ότι ο Dodd είχε συζητήσεις με τον Rowan Gaither, ο Πρόεδρος του ιδρύματος της Ford στον οποίο αποκάλυψε ότι οι οδηγίες από το Πρόεδρο των Η. Π. Α. ανάγκασαν τα θεμέλια σχετικά με το ίδρυμα της Ford για να κατευθύνουν τη χρηματοδότησή τους και να επιφέρουν τη συγχώνευση των ΗΠΑ με τη Σοβιετική Ένωση.
Μέσα από τον πατέρα της η Σαρλότ ήταν σε θέση να κερδίσει την κατοχή των πλήρων λιστών των μελών,
Skull and Bones και του πανεπιστημίου Yale της μυστικής κοινωνίας, διαμόρφωσε λίστα με τα ζωντανά μέλη, και τα αποθανούντα μέλη, πλήρης λίστα και των δύο. Έχει συνεργαστεί στη συγγραφή του βιβλίου, η μυστική καθιέρωση της Αμερικής των βιβλίων του Antony C. Sutton's - παρέχοντας τον κατάλογο των μελών που προέρχονται από τον πατέρα της.
Δεκαπέντε νέοι του Yale καλούνται για να ενώσουν τα κρανία κάθε έτος σε μια διαδικασία αποκαλούμενη "αγγίζοντας". Ένα ζευγάρι από απόφοιτους του Yale από τις πλούσιες βορειοανατολικές οικογένειες: Ο Μπους, Bundy, Cheney, Dodge, Ford, Goodyear, Harriman, η Heinz, η Kellogg, Phelps, Pillsbury, Rockefeller, Taft, Vanderbilt, Weyerhaeuser και Whitney ήταν μεταξύ των μελών τους.
Η Σαρλότ πιστεύει ότι η βαυαρική Illuminati έκρυψε μέσα τους Ελευθεροτέκτονες, και ότι η Μυστική κοινωνία
Skull and Bones προέρχεται από τους Illuminati Ελευθεροτέκτονες από τη Βαυαρία, στόχος των οποίων καταγράφηκαν με Αποδείξεις στην έκδοση του1798 στο βιβλίο της συνωμοσίας από τον John Robison. Οι ιδέες μιας κυβερνώσας ελίτ χρονολογούνται πριν από τα γραπτά του Πλάτωνα για την ιεραρχική πλουτοκρατία. Μεταξύ των στόχων του Τάγματος των Illuminati ήταν να καταστρέψουν τις θρησκείες, τις κυβερνήσεις και να συγχωνεύσουν τις χώρες, και να επιφέρουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, και μια νέα παγκόσμια τάξη, στο μυστικό έλεγχό τους.
ΠΗΓΗ: atheatignosi.blogspot.gr

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)


ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΗΣ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ. HELLS BELLS 1+2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Hell's Bell's - The Dangers of Rock 'N' Roll  1+2
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ....
 ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΊΨΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ 3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. 


Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NeuroLinguistic Programming ή αλλιώς NLP) δημιουργήθηκε το 1973 ως μορφή ψυχοθεραπείας από τον ψυχολόγο δρα Richard Bandler και τον καθηγητή γλωσσολογίας John Grinder και έκτοτε, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε αποτελεσματική ψυχολογική μέθοδο, άρχισε να εφαρμόζεται και σε άλλους τομείς όπως η παιδαγωγική, η εκπαίδευση και οι επιχειρήσεις.

Οι Bandler και Grinder απ`όσο ξέρω αντιμετώπισαν πολλές αντιδράσεις όταν πρωτοπαρουσίασαν το NLP γιατί ουσιαστικά βγήκαν και απέδειξαν πως προβλήματα που μέχρι τότε ( ή ακόμα και σήμερα) λύνονταν μόνο με μήνες ψυχανάλυση, υπάρχει τρόπος να λυθούν μέσα σε λίγες ώρες! Πολλοί στενόμυαλοι ψυχολόγοι φοβήθηκαν πως αυτό θα τους άφηνε
άνεργους, αλλά ήταν απλώς ένα δείγμα του πόσο οι ανθρωποι φοβούνται το καινούριο.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

MONSTER ENERGY DRINK: ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ 666 - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

"Monster" το ενεργειακό ποτό που έχει γίνει ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα ενεργειακού ποτού στον κόσμο, με την προώθηση του για την υψηλή αδρεναλίνη στις αθλητικές δραστηριότητες.
Μήπως όμως ο κατασκευαστής του ποτού προωθεί κρυφά το χάραγμα του θηρίου του Αντίχριστου στο λογότυπό του; Θα το εξερευνήσουμε.
Το λογότυπο
Το λογότυπο Monster είναι το σύμβολο:

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΡΕΑΣ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ»

Η αρχή έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο... Πειραματισμοί σε κύτταρα χοίρων πραγματοποιήθηκαν από Ολλανδούς επιστήμονες με στόχο να κατασκευαστεί το πρώτο«κρέας του σωλήνα», καταργώντας ουσιαστικά κάθε έννοια βιοηθικής και διατροφικής ορθότητας.


Ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, με επικεφαλής τον καθηγητή Μαρκ Ποστ, χρησιμοποιήσαν αρκετές χιλιάδες βλαστικά κύτταρα ζώων για να δημιουργήσουν ολόκληρα κομμάτια τεχνητού (εργαστηριακού) κρέατος αδιαφορώντας για τις πιθανές παρενέργειας στη δημόσια υγεία, τη διατροφική ασφάλεια και το περιβάλλον.

Εισάγουν σε ψυχιατρική κλινική Αμερικανό επειδη εγραψε στο facebook οτι το χτυπημα στις 9/11 ηταν σχεδιασμενο απο την αμερικανικη κυβερνηση


Ο Αμερικανός Brandon J. Raub διετάχθη να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για έναν ολόκληρο μήνα, απόφαση που παραβαίνει κατάφωρα το Σύνταγμα των Η.Π.Α σύμφωνα με τους συνήγορους υπεράσπισής του.
Οι υποστηρικτές του ανησυχούν ότι οποιοσδήποτε Αμερικανός θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί στη θέση του....

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ... ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΜΟΙΩΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ;

Διαβάζουμε για Credit Events, πολιτικοί κάνουν λόγο για Financial Default τα spreads ανεβαίνουν, όλο και περισσότερες χώρες υποβαθμίζονται χάνοντας την πιστοληπτική ικανότητα, τα άλλοτε τριξίματα στην Ευρώπη έχουν μετατραπεί σε θόρυβο, σε λίγο οι άλλοτε αγαπημένες χώρες θα γίνουν άσπονδες πεθερές και έχεις εκείνο το καταραμένο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στέκει προφητικά με νόημα... το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) σκοντάφτει επάνω στις γεωπολιτικές πραγματικότητες.

Μελέτες έδειξαν μια απρόσμενη κατανομή των παγκόσμιων αποθεμάτων φυσικού αερίου. Η Ρωσία κατέχει την πρώτη θέση με τα 643 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια της δυτικής Σιβηρίας.

Σιωπηλά όπλα… για έναν αθόρυβο πόλεμο!!


σιωπηλά3.jpg
Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που ...
επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως:

ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Goldman Sachs ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ
ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ..

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ σκοπός είναι ο κοινωνικοπολιτικός έλεγχος των παιδιών!

Happy Children Playing Kids
Τα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα τα οποία βασίζονται στα αποτελέσματα ή εκροές αποτελούν μορφές κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιούν τεχνικές τροποποίησης της συμπεριφοράς και καθορισμού αξιών ώστε να ελέγξουν το επίπεδο και το εύρος των απαιτούμενων γνώσεων και να αλλάξουν τις στάσεις, τις συμπεριφορές, τα πιστεύω και τις αξίες.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

Ο Ιός H3N8 από τις φώκιες, θεωρείται η επόμενη ‘Πανδημία’Ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός δημοσιευμάτων στα μαζικά μέσα ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν σχετικά με τον νεοαναπτυσσόμενο ιό Η3Ν8 από τις φώκιες κατονομάζοντας τον ως την ‘επόμενη πανδημία’ και εγείροντας ανησυχίες και προβληματισμούς ότι μπορεί να μολύνει και να εξαπλωθεί και στους ανθρώπους.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ... ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ;

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.....

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ


Νέος τρόπος chemtrails (Αεροψεκασμοί)


Σ
κοπεύουν έτσι να μειώσουν την θερμοκρασία του πλανήτη μας,τουλάχιστον αυτό μας αφήνουν να πιστεύουμε.

Σχόλιο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:Οι αεροψεκασμοί με βαριά μέταλλα και ενώσεις τους, όπως το βάριο, το αλουμίνιο, το τιτάνιο και η σκόνη χαλαζία, δημιουργούν τεχνητά νέφη, τα οποία είναι ταυτόχρονα στρώματα φορτισμένων ηλεκτρικά σωματιδίων. Τα νέφη αυτά σχηματίζονται από αεροσκάφη που ψεκάζουν σε ύψους 5 έως 12 χλμ. και παρουσιάζουν ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα, όμοια με αυτή της ιονόσφαιρας.Ο στόχος τους είναι η εκμετάλλευση του συστήματος H.A.A.R.P. Τώρα λοιπόν ετοιμάζουν να κάνουν αυτούς τους ψεκασμούς χωρίς αεροσκάφη,και χωρίς να μπορούμε να τους εντοπίζουμε

Δείτε τι σχεδιάζουν:

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ


Παγκόσμια Κυβέρνηση χρηματοδοτουμενη απο ιεχωβαδες..


Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στην Γερμανία η σκέψη ποινικοποιείται!


Θα δείτε πως η ελευθερία της σκέψης και γνώμης καταδικάζεται στην Γερμανία ως "έγκλημα σκέψης" που "ταράζει τους ανθρώπους" (δυστυχώς το ακούσαμε και αυτό). Είναι εύκολο έτσι να κατανοηθεί η συμπεριφορά του γερμανικού κράτους απέναντι στους Έλληνες αφού οι πρώτοι που το "λούζονται" είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι εμφανές ότι έχει ξεκινήσει μια συστηματική προσπάθεια φίμωσης των ανθρώπων και υποχρεωτικής χειραγώγησης της σκέψης, διαβάστε και την είδηση που αναρτήσαμε για την Αυστραλία, και θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά πλέον με τα "δημοκρατικά" μας καθεστώτα.

ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...


Για καποιους που ακομα αμφισβητουνε τον τελικο στοχο των μασονων που μαζι με τη παγκοσμια κυβερνηση ειναι και η πανθρησκεια..
οριστε...το site της πανθρησκειας της νεας ταξης..προκειται για το σαιτ ενος πανθρησκευτικου κτηριου στην αστανα...
πρωτευουσα του καζακσταν που προκειται να γινει σε λιγα χρονια πρωτευουσα της παγκοσμιας κυβερνησης...μια πολη για λιγους σκοταδιστες εκλεκτους...που ειναι ηδη τιγκα σε μασονικα κτηρια....



ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ..ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ...ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΜΠΑΦΟΜΕΤ..ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΩΣΦΟΡΟ!!
εσεις ακομα εθελοτυφλειτε???
ΟΧΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ

http://www.religions-congress.org/index.php?lang=english

O JAMES HOLMES ΥΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ...


Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ GEORGE BUSH,ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ-ΜΑΣΟΝΟΣ ALEISTER CROWLEY!


O ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ,ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΚΡΟΟΥΛΥ ΜΠΟΥΣ,ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ!

Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΟΜΩΣ......ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ O OΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ,ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΟΤΟ,KAI TO OΠΟΥΣ ΝΤΕΙ!

Το Θέλημα :

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ



ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α αναπτύσσει μέσω συνεργασίας με ειδικευμένη εταιρία μηχανικής και ρομποτικής ανθρωποειδή ρομπότ τα οποία θα έχουν τεχνητή νοημοσύνη επιπέδου αυτόνομης δράσης και θα χρησιμοποιούνται «για την ενίσχυση των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια μεγάλων φυσικών καταστροφών και επιχειρήσεων εκκένωσης».

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ


Ο Δρ Erin Giudice, ένας παιδίατρος στη Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, πρότεινε έναν νέο τρόπο να εξαναγκάσει τους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους:

είναι ένα διαλυτό μπάλωμα που θα διώξει τους φόβους που συνδέονται με τις βελόνες.

Οι Φαρμακευτικές εταιρείες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και ερευνητές επιχορηγούμενοι από πανεπιστήμια του κράτους, επικεντρώνονται σε πιο εξελιγμένους τρόπους για την εξασφάλιση του γενικού πληθυσμού παγκοσμίως που υποκύπτει στα εμβόλια να έχουν πλέον μια νέα επιλογή .

«Έκτρωση μετά τη γέννηση» ή «Βρεφοκτονία» η νέα μόδα που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη!


Έκτρωση μετά τη γέννηση: Οι ευγονιστές λένε ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία!!

Οι ευγονιστές πλέον έχουν υπερβεί κάθε όριο...

Σε άρθρο του Occupy Corporatism που αναμεταδίδει για εσάς το pentapostagma.gr, τα ''επιστημονικά πιόνια'' της ευγονικής ατζέντας υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία (!!!) και ότι η έκτρωση μετά τη γέννηση είναι ακόμη μία μορφή αντισύλληψης (!!!)..

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΛΙΑΚΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ??!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ.....ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ..

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ




ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ




ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ~ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ


Αεροψεκασμοί chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής (Νέο HD Ντοκιμαντέρ)


Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι ο καιρός στον πλανήτης μας αλλάζει δραματικά. Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες διαδρομές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια από εμάς να αποδεχθούμε την πραγματικότητα των αεροψεκασμών chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής.

Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των chemtrail και του καιρού ;Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα,και στοιχεία που είναι πλέον άφθονα να αποδείξουν ότι γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού .

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας. Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για το μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη , είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένας τρόπος για να εδραιώσουν ένα τεράστιο ποσό,τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με τη μόχλευση που ελέγχουν τον καιρό στο να δίνουν σε ορισμένες εταιρείες στο να έχουν τον έλεγχο στα φυσικά συστήματα της Γης.

Αυτό βέβαια, γίνεται σε βάρος του κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.

Το Ντοκιμαντέρ προς το παρών είναι μόνο στην Αγγλική γλώσσα.



http://www.katohika.gr/2012/08/chemtrail-hd.html