Αναζήτηση

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η Αλήθεια για την Μασονία και τα παρακλάδια της - Σατανισμός






H Μασονία είναι ακουστή στόν πιό πολύ κόσμο,και πολλοί άνθρωποι την θεωρούν και ως κάτι πολύ καλό που υπάρχει.Θα συμφωνούσα και εγώ,αν ήτανε απλά μια αδελφότητα από ισχυρούς οικονομικά ανθρώπους με μόρφωση που προσπαθούσαν να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους και με την έργα τους για το κοινό καλό.

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ



Από την εκπομπή "Χωρίς αναισθητικό" με τον δημοσιογράφο κ. Τράγκα Γεώργιο.

Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.........................

Μέρος Πρώτο



Μέρος Δεύτερο



MASONRY- Bill Schnoebelen
Product movie : Prophecy Club

Η Μασονία δεν είναι απλά μια αδελφότητα, αλλά μια κανονική θρησκεία, που για θεό της τα μέλη της έχουν τον ίδιο τον Διάβολο. Οι υψηλόβαθμοι μασόνοι συμμετέχουν κανονικά σε σατανιστικές τελετές. Αυτό δεν το γνωρίζουν τα μέλη που είναι σε χαμηλές βαθμίδες. Τουλάχιστον δεν τους ομολογείτε επίσημα ,μέχρι να φτάσουν σε κάποιο βαθμό, και να γίνουν και οι ίδιοι μάρτυρες συμμετέχοντας στις τελετές αυτές. Περίπου ένας στους εκατό μασόνους γνωρίζει τι γίνεται στην κεφαλή της ιεραρχίας τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχουνε και ευθύνη. Όταν μπαίνεις μέσα σε μια κλειστή οργάνωση, πρέπει να είναι αφέλεια εκ μέρους κάποιου να πιστέψει πως δεν το έψαξαν πριν μπουν, και ότι δεν άκουσαν έστω κάτι για αυτά που γίνονται.

Μας κυβερνάνε , ελέγχουνε την παγκόσμια οικονομία ,ελέγχουν την πληροφόρηση ,και βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά , έτσι ώστε να μπορούν τα υλοποιούν τα σχέδια του αφέντη τους. Στήνουνε κρίσεις μεταξύ κρατών που κυβερνάνε δικοί τους , και είναι ικανοί να βάλουνε τους ανθρώπους ακόμα και σε πόλεμους για να καταφέρουνε τα σχέδια τους.

Τι περιμένουμε λοιπόν να δούμε στον κόσμο, καλό ;



Πολλοί εν γνώσει τους και άλλοι χωρίς να το καταλαβαίνουν,γίνονται οι πρόδρομοι του Αντίχριστου, και είναι υπεύθυνοι για την απώλεια πολλών ανθρωπίνων ψυχών.

Μας χρησιμοποιούν όλους για να κάνουνε το θέλημα του αφέντη τους , και να έχουν οφέλη από τις υπηρεσίες που προσφέρουν υλικής φύσεως.Πρέπει να σταματήσει αυτή η κοροϊδία, με τις ολέθριες συνέπειες για όλο τον κόσμο.

Όλοι οι άνθρωποι θα μπορούσαμε να ζήσουμε ειρηνικά αν δεν υπήρχαν κάποιοι να σπέρνουν το μίσος και την αδικία στον κόσμο αυτό. Ο Διάβολος θέλει να πάρει τις ψυχές όλων των ανθρώπων, χωρίς να κοιτάει εθνικότητα. Βέβαια σε αυτούς που έχουνε την αλήθεια του λόγου του Θεού που βρίσκεται μέσα στην Ορθοδοξία έχει περισσότερο μίσος , γιατί κρατάμε το μοναδικό όπλο που υπάρχει εναντίον του.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν και μοναδικό κοινό εχθρό…..τον Διάβολο που μας βάζει να τρωγόμαστε αναμεταξύ μας, και στο τέλος να σκοτωνόμαστε.

Ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι να είμαστε κοντά στον Θεό, και να ζούμε όπως μας έχει ορίσει .Να προσπαθούμε , τέλειος δεν είναι κανένας .Δίνει ο κύριος μας δύναμη , και είναι δυνατόν να μας απελευθερώσει και από τα μεγαλύτερα πάθη, αρκεί να πάμε κοντά του με αγάπη, και ειλικρινή διάθεση για μετάνοια.

Την αλήθεια όσο και αν την αποφεύγουμε, έρχεται η ώρα που βρίσκεται μπροστά μας , οπότε καλύτερα να την δούμε στα μάτια από την αρχή και να την αντιμετωπίσουμε πριν να είναι αργά.

Εύχομαι ο Θεός να μας φωτίσει όλους και περισσότερο τα πλανημένα αδέλφια μας που έχουνε μπλέξει μέσα σε τέτοιες οργανώσεις , και να τα καταφέρουν να ξεφύγουν, και να επιστρέψουν στην ίσια οδό που οδηγεί προς την σωτηρία.

Ο αδερφός Bill Schnoebelen ,ήτανε πάρα πολύ μπλεγμένος μέσα σε τέτοιες οργανώσεις, και κατάφερε να ξεφύγει, και αυτό ξεκίνησε από την προσευχή μίας κυρίας. Αλλά ακόμα και επιπτώσεις να υπάρχουν ,σίγουρα δεν είναι τίποτα μπροστά στην μεγαλύτερη των επιπτώσεων που είναι η απώλεια της ψυχής μας και η αιώνια καταδίκη της στην κόλαση.
Προσευχή για όλους τους αδερφούς. Καμία ψυχή δεν πρέπει να χάνεται.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΝΗΣΤΕΙΑ,
ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

-----------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ



Σελίδα πρώτη



Σελίδα δεύτερη



Σελίδα τρίτη



Σελίδα τέταρτη
-----------------------------------------------------------------------------

Στην ίδια ομάδα είναι όλοι και κάνουν πως διαφωνούν και μάλιστα δημόσια ανταλλάσουν και βαριά λόγια ο ένας για τον άλλον , και στο τέλος μας βάζουν να σκοτωνόμαστε........



Σας φαίνονται απίστευτα , αλλά έτσι είναι. Ο Πύργος της Βαβέλ είναι σχεδόν έτοιμος, και η καταστροφή κοντά, αν δεν στραφούμε πρός τον ΘΕΟ.



Παρόλα αυτά.....Σιγή ιχθύος.

-----------------------------------------------------------------------------
Σχετικά

Μασονικά σύμβολα στο 500αρικο





Πηγή Φωτογραφιών

-----------------------------------------------------------------------------
" ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ " ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ
-----------------------------------------------------------------------------

ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ


Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ




Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Σατανισμό
από την εκπομπή της Σεμίνας Διγενή " MADE IN GREECE "



" ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΓΕΙΑ
"ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"



Βίντεο "Satanism & Freemasonry"



Εμπειρίες πρώην Σατανιστών :
http://www.dailygreece.com/2007/02/post_102.php


Δεν υπάρχουν σχόλια: