Αναζήτηση

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το ζώο που σκούζει στο βιντεο της χρυσης αυγης είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ - Ο σατανιστής


Η περίπτωση αυτού του μισάνθρωπου και αντικοινωνικού στοιχείου έγινε γνωστή μέσω του διαδικτύου, λόγω της συμμετοχής του στο σατανιστικό συγκρότημα black metal μουσικής με την ονομασία Naer Mataron.
Το ψευδώνυμο με το οποίο τον γνωρίζουν όλοι είναι «Καιάδας». Αν και ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να αποτάξει από πάνω του τη ρετσινιά του σατανιστή, λόγω των φιλοσατανιστικών ποιημάτων που έγραφε στη νεότητά του, φαίνεται ότι κάποιες παλιές αγάπες δεν κρύβονται, ιδίως μάλιστα όταν έχουν μεταξύ τους και κοινά ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά και ο "Μεγάλος Θεός Πάνας", στον οποίο, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, πιστεύει με θρησκευτική ευλάβεια και ο Μιχαλολιάκος.

Τις αντιληπτικές του ικανότητες και το ταλέντο του στις ευφυείς κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις, τα αποδεικνύει με μια του και μόνο φράση:


Εν ολίγοις, ο Γερμενής μας λέει ότι αν φύγουν όλοι οι μετανάστες υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να πλένει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια και να πουλάει χλαπάτσες στους πεζόδρομους.


Έτσι, με απόφαση του ίδιου του Μιχαλολιάκου ο Γιώργος Γερμενής ή «Καιάδας» διορίστηκε μέλος της κεντρικής επιτροπής της οργάνωσης στο 7ο συνέδριο. Οι δηλώσεις πίστης του φυρερίσκου καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο στην «ελληνορθοδοξία» έδιναν και έπαιρναν σε μεγαλύτερη συχνότητα και από την παράθεση των απόψεών του για την οικονομία.

Ο θελγόμενος από το αντιχριστιανικό πνεύμα «Καιάδας», είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα προεκλογικά happenings της Χ.Α. των προηγούμενων μηνών. Για παράδειγμα εδώ τον βλέπουμε να καταθέτει στεφάνι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο όνομα της οργάνωσης:




Ενώ σε άλλο βίντεο τον «απολαμβάνουμε» να μας μιλάει ως «υπεύθυνος ιδεολογίας του κινήματος», σε συγκέντρωση της Χ.Α. στο Κορωπί (19/4/2012):










Δεν υπάρχουν σχόλια: