Αναζήτηση

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΔΕΣ Μ...ΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ...!!!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΣΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΑΝΕ!!!! ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...


ΜΠΡΑΒΟ Μ..ΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.. 
ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!


Ψηφίσατε Αντώνη Σαμαρά; Εαν ναι, τότε με την ψήφο σας ειπατε ΝΑΙ στην έκδοση της Κάρτας Yγείας η οποία θα έχει "πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό του ασθενή, που θα διαβάζεται ηλεκτρονικά από τον γιατρό που τον εξετάζει κάθε φορά."
Δηλ. ψηφίζετε:...
1. να επεκταθεί το. ηλεκτρονικό φακέλωμα υγείας,
2. να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για κλέψιμο από τους hackers της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης,
3. να αποκτήσουμε μια Ηλεκτρονική Κάρτα - προφανώς με τσιπάκι -, η οποία θα ενσωματωθεί στην Κάρτα του Πολίτη, δηλ. να αποκτήσουμε τον προπομπό της Κάρτας του Πολίτη...



ΜΠΡΑΒΟ Μ..ΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.... ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ...!!!
ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ..ΠΟΥ.. ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΟ Ροκφέλερ, το 1974


ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 7:00 KAI META..ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!

ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ 150 ΕΔΡΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ...!
ΕΣΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ)
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ... ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!
Εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του, προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό.

Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ.

Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …Λύκοι, θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη.

ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ....!

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ TOY ΣΥΡΙΖΑ AYTOΣ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.... ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ GAY ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ........!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ,,, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.......
.

ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.....ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ...
ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ..!!!

ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

ΑΠΟ 58:24 ΚΑΙ ΕΜΤΑ..ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ...



ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ... ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΙΑ...!!!! 

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ.. ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΑΣ (ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ-ΦΟΡΟΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ-ΕΚΠΝΟΗΣ) ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΨΕΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!

ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ...
ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....



ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟ-ΜΠΑΤΣΟΥΣ...



ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΟ ΜΠ..ΣΤΑΡΔΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ...!!!
ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!

Ποσό εύκολα Έλληνα ξεχνάς αυτούς που σου έσφαξαν τον πάππου σου την γιαγιά σου και σου στέρησαν τα πάντα με ένα πόλεμο . Ναι ξέρω τα τσιράκια θα τρέξετε να πείτε πάλι το άσπρο, μαύρο μα είναι πατριώτες . Ναι!!! πατριώτες γερμανοί... 




Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ...!!!


Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:


Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ..ΓΙΑ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΑ....ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ..ΤΟ ΜΗΛΟ????!!!!
ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΛΟ..ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ!


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!


ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΩΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΓΕΡΘΕΙΤΟ....
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ!



Η περίπτωση αυτού του μισάνθρωπου και αντικοινωνικού στοιχείου έγινε γνωστή μέσω του διαδικτύου, λόγω της συμμετοχής του στο σατανιστικό συγκρότημα black metal μουσικής με την ονομασία Naer Mataron.
Το ψευδώνυμο με το οποίο τον γνωρίζουν όλοι είναι «Καιάδας». Αν και ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να αποτάξει από πάνω του τη ρετσινιά του σατανιστή, λόγω των φιλοσατανιστικών ποιημάτων που έγραφε στη νεότητά του, φαίνεται ότι κάποιες παλιές αγάπες δεν κρύβονται, ιδίως μάλιστα όταν έχουν μεταξύ τους και κοινά ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά και ο "Μεγάλος Θεός Πάνας", στον οποίο, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, πιστεύει με θρησκευτική ευλάβεια και ο Μιχαλολιάκος.


Τις αντιληπτικές του ικανότητες και το ταλέντο του στις ευφυείς κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις, τα αποδεικνύει με μια του και μόνο φράση:


Εν ολίγοις, ο Γερμενής μας λέει ότι αν φύγουν όλοι οι μετανάστες υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να πλένει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια και να πουλάει χλαπάτσες στους πεζόδρομους.


Έτσι, με απόφαση του ίδιου του Μιχαλολιάκου ο Γιώργος Γερμενής ή «Καιάδας» διορίστηκε μέλος της κεντρικής επιτροπής της οργάνωσης στο 7ο συνέδριο. Οι δηλώσεις πίστης του φυρερίσκου καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο στην «ελληνορθοδοξία» έδιναν και έπαιρναν σε μεγαλύτερη συχνότητα και από την παράθεση των απόψεών του για την οικονομία.

Ο θελγόμενος από το αντιχριστιανικό πνεύμα «Καιάδας», είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα προεκλογικά happenings της Χ.Α. των προηγούμενων μηνών. Για παράδειγμα εδώ τον βλέπουμε να καταθέτει στεφάνι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο όνομα της οργάνωσης:




Ενώ σε άλλο βίντεο τον «απολαμβάνουμε» να μας μιλάει ως «υπεύθυνος ιδεολογίας του κινήματος», σε συγκέντρωση της Χ.Α. στο Κορωπί (19/4/2012):









KAI ΑΦΗΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΓΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ.....! ΠΑΡΑΤΑΞΗ : ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ :
http://www.koinwnia.com/


Θα πολεμήσουμε την Παγκοσμιοποίηση και βροντοφωνούμε «προς πάσαν κατεύθυνσιν» ότι όποιος προσβάλλεται από την Πίστη, τις Παραδόσεις και την Ιστορία του λαού μας, δεν έχει θεση στη Χώρα μας και πρέπει να την εγκαταλείψει το ταχύτερο!


ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..


ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΘΩΣ...
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ..


ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο


καλεί και προκαλεί...


κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας


να δηλώσει εγγράφως...


ότι αποκηρύσσει την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας !


Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.


Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ


ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ







Πρωτη φορα στην τηλεοραση σε τοσο μεγαλο καναλι,υπονονται τετοιες αληθειες...ΕΥΓΕ!14:00 και μετα...



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ..ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: