Αναζήτηση

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Το «σύμβολο» της χρυσης αυγης ειναι μασονικο!!!!~δειτε



H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή.
Ο Ναζιστής Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο, μαζί με τους ακραιορατσιστές (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) R.A. Gilbert και Michael Buckley, πρόσφατα ίδρυσαν ένα «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που το αποκάλεσαν «τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού» (O.R.C.)=ροδοσταυροι!!!!

Οι ροδοσταυροι μοιράζονται την ρατσιστική φιλοσοφία Χριστιανικής αποκλίσεως (στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν) και δέχεται στις τάξεις του μόνον χριστιανούς. ο ροδοσταυρισμος διδάσκει ότι η Άρεια φυλή αποτελείτε από τα αληθινά «τέκνα του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «τέκνα του Σατανά».
Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνα για αυτούς που παρασύρονται σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για πύλες προς τον (μισάνθρωπο) ρατσισμό, σε απόκρυφους οργανισμούς της υπεροχής της λευκής φυλής, και ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», της χριστιανικής αποκλίσεως υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής, τάξης του Ρόδου και του Σταυρού (O.R.C.) η οποία στρατολογεί απευθείας μασόνους.
Ο ροδοσταυρισμος με τη σειρά του ελέγχεται από την Γερμανική, μαύρη μαγική «Εταιρεία της Θούλης» (Thule Society, Thule Gesellschaft), που πρόκειται για την μυστική εταιρεία που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ (Χισλερ-μπάσταρδο του Ροτσιλδ) και τους Ναζί στην εξουσία της Γερμανίας.
1919 το σημα της μασονικης αδελφοτητας θουλης,που ειναι αρικτα δεμενη με την μασονικη αδελφοτητα ερμητικη χρυση αυγη!


Εξώφυλλο 1ης έκδοσης του περιοδικού της Χρυσής Αυγής, Δεκέμβριος 1980.

μπειτε και δειτε στο http://el.wikipedia.org/wiki/Χρυσή_Αυγή
και εδω www.antepithesh.net (ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής)
αν δε πσιτευετε..το πρωτο σημα της χρυσης αυγης το 1980
ειναι το συμβολο..της μασονικης αδελφοτητας..ερμητικη χρυση αυγη!!!!!!







Πριν ααπό αυτή τη ξενόφερτη σημαία της Χρυσής Αυγής, η ευρισκόμενη μέχρι προ ολίγου σε χειμέρια νάρκη παράταξη του Ν. Μιχαλολιάκου, από τη πτώση της χούντας και μετά, είχε διαδοχικά, τρία τουλάχιστον άλλα ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
Το πιο επίσημο μέχρι το 1984, ο χρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος, χρησιμοποιούσε το πολυσύνθετο ΜΑΣΟΝΙΚΟ υπερσύμβολο των ροδοσταυριτών της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που απεικονίζεται άνω δεξιά στην εικόνα, το οποίο συμπεριλαμβάνει:
—- Τον αγγυλωτό σταυρό (σβάστικα).
—- Το Εβραϊκό άστρο του Δαυίδ.
—- Τον μασονικό κύκλο.
—- Τα διασταυρούμενα καθέτως βέλη.
—- Τα διασταυρούμενα μασονικά τετράγωνα.

Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

H Ερμητική Χρυσή Αυγή ελέγχει πολλαπλά αποκρυφιστικά τάγματα ως οχήματα στρατολόγησης και μετωπικές οργανώσεις σε ένα απέραντο δίκτυο νεοναζιστικών και ακραιορατσιστικών οργανώσεων. Η Τάξη της Ανοιχτής Πηγής της Ερμητικής Χρυσής Αυγής (O.S.O.G.D.), ηγείται από τους ακραιορατσιστές Sam Webster και Joseph Max, και στρατολογεί Παγανιστές και Θεληματικούς (Ακόλουθους του Κρόουλυ και O.T.O.) για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής

Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)
Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org







φωτογραφία του Robert Zink που ηγείται μιας πρόσφατης κοινής συνάθροισης μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΚΚΚ. Ο Robert Zink επίσης στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής διαμέσου μιας πληθώρας Νεοεποχήτικων Ιστοσελίδων.


Μασονική Συνεδρία του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής με μέλη της ΚΚΚ με κρυμμένα τα πρόσωπα και κουκούλες στο ύφος δράσης και λειτουργίας της Κου Κλουξ Κλαν, Εαρινή Ισημερία , Ναός Αχάθορ Παρίσι Γαλλία 2009.


οριστε και σελιδες των ροδοσταυριτων μασονων της αδελφοτητας χρυση αυγη του εξωτερικου...
http://www.horustemple.com/
http://www.esotericgoldendawn.com/
http://www.golden-dawn.com/eu/index.aspx
http://hermetic-golden-dawn.blogspot.com/
http://www.hermeticgoldendawn.org/hogdframeset.html

http://www.katohika.gr/2010/11/h_16.html
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/22354

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειστε πολυ πουστηδες.Ο μαιανδρος δεν εχει σχεση με τη σβαστηκα.Ααα και η σβαστηκα ελληνικο συμβολο ηταν που εκλεψε ο χιτλερ ρε σκατοαμορφωτοι.Σκατοπουστηδες.Αιμα τιμη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειστε πολυ πουστηδες.Ο μαιανδρος δεν εχει σχεση με τη σβαστηκα.Ααα και η σβαστηκα ελληνικο συμβολο ηταν που εκλεψε ο χιτλερ ρε σκατοαμορφωτοι.Σκατοπουστηδες.Αιμα τιμη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!