Αναζήτηση

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ! ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...!
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ,ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΕΣ,ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ,ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ..!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ..
ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣΜΟΥ!
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...


ΠΑΡΑΤΑΞΗ :ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ :
http://www.koinwnia.com/


Θα πολεμήσουμε την Παγκοσμιοποίηση και βροντοφωνούμε «προς πάσαν κατεύθυνσιν» ότι όποιος προσβάλλεται από την Πίστη, τις Παραδόσεις και την Ιστορία του λαού μας, δεν έχει θεση στη Χώρα μας και πρέπει να την εγκαταλείψει το ταχύτερο!


ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..


ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΘΩΣ...
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ..


ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο


καλεί και προκαλεί


κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας


να δηλώσει εγγράφως


ότι αποκηρύσσει την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας !


Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.


Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ


ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ







Πρωτη φορα στην τηλεοραση σε τοσο μεγαλο καναλι,υπονονται τετοιες αληθειες...ΕΥΓΕ!14:00 και μετα...



ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
KAMMENOΣ:
H NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΣΧΕΣ,ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΕΣ..!!!!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ,ΣΑΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΗΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
03:20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 5:50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΗΜΩΝ...!!!



ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ
Καμμένος vs Ροθτσάηλντ από magiconteam




ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΚΑΘΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ....ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΜΚΑ,ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ...!!
ΟΜΩΣ...ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ....ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΕΣ,ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ...!!!ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΙΚΑ ΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ....ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ,ΤΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΛΕΓΕ:ΠΡΩΤΙΜΩ ΤΗ ΕΝΑ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ ΛΕΣΧΗ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: