Αναζήτηση

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στις 20 Μαρτίου έγινε μεγάλος σεισμός στο Ακαπούλκο, στο Μεξικό, 190 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης του Μεξικό. Όμως… ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λίγο καιρό πριν, είχε ανακοινωθεί σε μια άλλη γειτονική πολιτεία του Ακαπούλκου, την Τσιάπας, ότι στις 20 Μαρτίου ακριβώς στις 12 το μεσημέρι, θα γινόταν άσκηση για σεισμό μεγέθους 7,9 Ρίχτερ. Στην άσκηση θα λάμβανε μέρος όλη η πόλη με εκκενώσεις κτηρίων - χώρων εργασίας, νοσοκομείων, σχολείων κ.λ.π.


Afinan detalles para el megasimulacro de sismo (κείμενα στα Ισπανικά, μπορείτε να τα μεταφράσετε με την Google)
Οι λεπτομέρειες είχαν ανακοινωθεί και οδηγίες για το τι έπρεπε να γίνει είχαν δοθεί από καιρό. Ο κόσμος στο Τσιάπας ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτή την άσκηση. Αλλά αυτοί που δεν ήταν καθόλου ποροετοιμασμένοι για τον αληθινό σεισμό ήταν οι κάτοικοι στο Ακαπούλκο. ΜΟΝΟ 2 ΛΕΠΤΑ αργότερα από την ώρα της άσκησης στο Τσιάπας, η γειτονική πολιτεία, το Ακαπούλκο είχε ένα μεγάλο σεισμό της τάξεως του 7,4 Ρίχτερ (κατά άλλους 7,6).
Κι ενώ όλα τα ΜΜΕ έτρεξαν να ενημερώσουν τον κόσμο για αυτόν το σεισμό ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ‘ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ’!!!!!
Κι εδώ γεννιούνται ερωτήματα, κι εδώ μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!! Πόσες φορές ακόμα χρειάζεται να το πούμε; Πόσες αποδείξεις χρειάζονατι ακόμα για να καταλάβουν μερικοί ότι οι ‘θεωρίες συνωμοσίας’ είναι ήδη πράξεις και μάλιστα τόσο επικίνδυνες που κάποια στιγμή μπορεί και να επιφέρουν αποτελέσματα εξαιρετικά άσκημα και μη αναστρέψιμα;
Τα συστήματα χειραγώγησης καιρού, τεκτονικών και ψυχοτρονικών επεμβάσεων, όπως το HAARP στην Αλάσκα των ΗΠΑ, είναι υπαρκτά, δεν είναι στη φαντασία κανενός, παρά μόνο στην αρρωστημένη αλλά πραγματοποιημένη φαντασίωση κάποιων διεστραμμένων εγκεφάλων που ανακάλυψαν ότι μπορούν να το παίζουν Θεός… Ή μάλλον διάολος!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ: Σχετικά με το HAARP | ChemtrailsNews
Και να απειλούν κράτη και έθνη με κοσμικές καταστορφές. Να επιφέρουν θάνατο ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ή απλά να καταστρέφουν οικονομικά μια χώρα με σεισμούς, πλημμύρες, εκρήξεις ηφαιστείων, τυφώνες κι ό,τι άλλο βάζει ο άρρωστος νους τους.
Κάποιος ανέβασε στο διαδύκτιο τη φωτογραφία της περιοχής που έγινε ο σεισμός από το δορυφόρο της ΝΑΣΑ, λέγοντας ότι ‘δεν υπήρχαν σύννεφα εκείνη τη στιγμή από πάνω’. Όμως όσοι έχουν παρακολουθήσει όλο αυτόν τον καιρό τις καταγγελίες μας και ξέρουν, θα δουν ότι αυτά τα λίγα που φαίνονται, δεν ανοίκουν στην οικογένεια των φυσιολογικών νεφών, αλλά είναι αποτέλεσμα χημικών αεροψεκασμών και, κάτω αριστερά, διακρίνονται και τα μικροκύματα του HAARP.
Η σημερινές όμως φωτογραφίες της ΝΑΣΑ το δείχνουν ξεκάθαρα ότι το έργο τους συνεχίζεται…
(λεπτομέρεια της φωτο)
Να δούμε τώρα και την άλλη σύμπτωση, τι έδειχνε το μαγνητόμετρο του HAARP εκείνη τη μέρα τoυ σεισμού.
Τα συμπεράσματα δικά σας… Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει, σε δυο επίπεδα: Το πρώτο γιατί βιώνουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες, καταστάσεις και προβλήματα που ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα δεν είχε αντιμετωπίσει, ούτε ακόμα και στις πιο σκοτεινές της περιόδους. Η ανρθωπότητα έχει μπει κυριολεκτικά στο ‘μάτι’ σκοτεινών, σατανικών δυνάμεων, μαζί με τη Μάνα Γη μας κι όλα τα δημιουργήματα Της. Και το δεύτερο, είναι η απίστευτη απάθεια κι αδιαφορία κάποιων που επιλέγουν να κωφεύβουν, να σωπαίνουν και να σφυρίζουν αδιάφορα στον δηλητηριασμένο από τους χημικούς αεροψεκασμούς αέρα!!!!
Όσο η Ελλάδα βογγάει από την επίθεση των γκλομπαλιστών μέσω των τραπεζολιστών και των πουλημένων κυβερνήσεων, όσο οι περισσότεροι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την σκληρή καθημερινότητα και να βρουν λύσεις, εσείς κάντε ένα διάλειμμα και ρίξτε μια ματιά στους ουρανούς μας, στην έλλειψη καθαρού αέρα, στα σύννεφα που είναι γεμάτα περίεργα σχήματα, στις αναφορές σεισμών που ολοένα αυξάνονται τόσο σε αριθμό όσο και σε μέγεθος στην Ελλάδα. Και τέλος στη Σαντορίνη της οποίας το ηφαίστειο ‘ξύπνησε’ χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να ‘ξυπνήσει’ και τη συνείδηση των Ελλήνων…. Κι αν σας πουν φταίει η ‘κλιματική αλλαγή’…. απαντήστε τους, Φταίει η ‘ανθρώπινη αλλαγή’, γιατί κοντεύουμε να χάσουμε την εικόνα και την ομοίωση με τον Δημιουργό μας που είναι η Αγάπη, για τον Εαυτόν, τον Πλησίον αλλά και το Σύμπαν!!!!
Μοιράστε αυτή την πληροφορία, σκουντήξτε συμπολίτες μας, κάντε ερωτήσεις, απαιτείστε απαντήσεις ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟ!!! γιατί….

Δεν υπάρχουν σχόλια: