Αναζήτηση

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

GAY PRIDE ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ !!!!
OI ΓΚΕY EINAI ANAΓΚΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 90%,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠOΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ:ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΚΕΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ...!!!!


ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΓΚΕΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΑΠ ΤΟ 1776,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ANΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ-ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....!!!
Η ομοφυλοφιλία είναι ένα ψέμα,υπήρχε από την αρχαιότητα έως το 1977 καταγεγραμένη σαν μια λανθάνουσα κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού και ξαφνικά μια ομάδα ψυχίατρων στην Αμερική αποφάνθηκε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει, δικαιολογώντας την και εξυπηρετώντας βέβαια συμφέροντα εκ των άνωθεν. Βέβαια αυτοί οι άνθρωποι αντί να ζήσουν τις προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα κοινά της πολιτείας 'ως και είθισται',προκαλούν στους δρόμους, ξεβράκωτοι χυδαιολογώντας και γλείφωντας ο ένας τον άλλον.


ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΓΚΕΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΓΚΕΥ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΥ...!!!!!!
ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΓΚΕΥ...ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΜΟΔΑΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΛΕΣΒΙΕΣ...ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ...
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΚΕΥ????
ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ??

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ - ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ Π@ΥΣΤΟΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Ο Βαλλιανάτος προκαλεί για ακόμη μια φορά, όταν απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο αποκαλεί την περιφορά του επιταφίου: Epitapheio Pride.


ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ YOUTUBERS ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ"ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"ΣΤΗ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...EΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
Δεν υπάρχουν σχόλια: