Αναζήτηση

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

“Η Δημοκρατία και η Ελευθερία στο απόσπασμα"


Που; στην κοιτίδα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.
Στο Έθνος που υμνεί ακόμα και σήμερα την Ελευθερία και τους μαχητές της, οι πραίτορες των ισχυρών του χρήματος σηκώνουν κεφάλι.
Από την χθεσινή συγκέντρωση μίσους στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί με τις απειλές για νέα ολοκαυτώματα. Θηριωδία που την έχουμε ζήσει στο πετσί μας εδώ και αιώνες. Προδοσία με άφθονο χρήμα για τους δοσίλογους που παραχαράσσουν την ιστορία και ανοίγουν την κερκόπορτα για να μπουν στην πόλη τα φασιστικά τάγματα εξόντωσης. Δήμαρχοι ανδρείκελα, “επιστήμονες” του τάληρου της Εργενεκόν, του δουλεμπορίου, του εμπορίου οργάνων και ναρκωτικών. Άφθονο μαύρο χρήμα που εξαγοράζει “δημοσιογραφικές” πένες που αποθεώνουν φονιάδες βρεφών και μιλούν για σκισμένα κοράνια. Στην υπηρεσία πάντοτε των παγκόσμιων τοκογλύφων. Τα “σκισμένα κοράνια” για να έλθει ο Παπανδρέου, οι καμμένες Μαρφίν και οι ξυλοδαρμοί των αγανακτισμένων για να μείνει ο Παπανδρέου, τώρα πάλι στους δρόμους ανεξέλεγκτοι.

Εμείς τους ξέρουμε καλά. Τους ζήσαμε στο πετσί μας. Αυτούς, τους γενίτσαρους, τους δοσίλογους. Τις γενοκτονίες στον Πόντο, την Σμύρνη, την Κύπρο, στην κατοχή. Τα 400 χρόνια σκλαβιάς, σκοταδισμού και θηριωδιας. Θα το επιτρέψουμε; Θα το αφήσουμε πάλι να συμβεί;
Οι δυνάστες του πλανήτη στέλνουν πάλι τα ναζιστικά κτήνη τους στην κοιτίδα της Ελευθερίας. Για άλλη μία φορά καλούμαστε να αποδείξουμε εάν αξίζουμε το ιερό αγαθό που μας κληροδοτήθηκε. Οι Θερμοπύλες, το Μανιάκι και ο Γοργοπόταμος του πλανήτη, απέναντι στις ορδές του χρήματος και της μισανθρωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: