Αναζήτηση

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

«Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος αν επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν»Μια επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν θα προκαλέσει «τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, προειδοποιώντας μάλιστα για μια πιθανή προληπτική επίθεση της Τεχεράνης, αν υπάρχουν ενδείξεις για ισραηλινή επίθεση.

Αν το Ισραήλ και το Ιράν...
έρθουν σε στρατιωτική αντιπαράθεση, «αυτό θα εξελιχθεί σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο πτέραρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας σε συνέντευξή του σε αραβόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο.

Αν υπάρξουν ενδείξεις για ενδεχόμενη ισραηλινή επίθεση, «είναι πιθανόν να εξαπολύσουμε προληπτική επίθεση» ανέφερε, σημειώνοντας ωστόσο πως προς το παρόν δεν εξετάζεται κάτι τέτοιο.


Σε περίπτωση ισραηλινή επίθεσης, ασχέτως αν οι ΗΠΑ έχουν δώσει το πράσινο φως, οι Ιρανοί «θα επιτεθούν στις αμερικανικές βάσεις στο Μπαχρέιν, το Κατάρ και το Αφγανιστάν», πρόσθεσε ο διοικητής του επίλεκτου σώματος του ιρανικού καθεστώτος. Το Ισραήλ «δεν μπορεί να φανταστεί την ιρανική απάντηση και θα υποστεί βαριές ζημιές», συμπλήρωσε.ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_4537.html#ixzz27OYNqcsh

Δεν υπάρχουν σχόλια: