Αναζήτηση

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Χημικοί αεροψεκασμοί πάνω από την Πέλλα [ΒΙΝΤΕΟ]Το παρακάτω βίντεο αποτελεί προϊόν της έντονης παρατηρητικότητας του πρώην Νομαρχιακού συμβούλου Πέλλας Χρήστου Τσιρανίδη, ο οποίος και μας παραχώρησε κατ΄αποκλειστικότητα τα πλάνα του βίντεο, μαζί μια δήλωση για το όλο θέμα.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε: ...


"Ασχολούμαι με τους αεροψεκασμούς, εδώ και ένα χρόνο και έχω στην συλλογή μου πληθώρα βιντεοσκοπήσεων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όταν πρωτοάκουσα για τους αεροψεκασμούς, η αντίδραση μου ήταν κοροιδευτική. Ωστόσο, όταν άρχισα να δίνω βάση στην θεωρία αυτή και να παρατηρώ τον ουρανό, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε λογική σ΄αυτό που αντίκρυζα στον ουρανό, καθ΄ότι είμαι και τεχνικός αερίων καυσίμων“ και γνωρίζοντας από καυσαέρια, διαπίστωσα ότι αυτές οι ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό δεν είναι τα καυσαέρια.Μετά από αυτό το γεγονός, άρχισα να ασχολούμε πιο εντατικά κάνοντας έρευνες και βλέποντας ενημερωτικά ντοκυμαντέρ, εξαιρετικά τεκμηριωμένα από πολύ καλούς επιστήμονες της Αμερικής (γιατί εκεί ψεκάζουν από το 2000 και υπάρχει γι΄ αυτό πολύ υλικό στο διαδύκτυο)". 

Ύστερα από αυτήν την ενασχόληση, καταλήγουμε στα εξής.


1ον. Εντολές για τους αεροψεκασμούς δίνονται από τον ΟΗΕ (μέσα από το πρόγραμμα ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ),

2ον. Τα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι ΝΑΤΟΙΚΑ και ψεκάζουν κυρίως στις χώρες του ΝΑΤΟ (είναι υπεράνω των εθνών-κρατών)
και 3ον. Η σύσταση του ψεκαστικού υγρού, αποτελείτε κυρίως από μέταλλα, όπως Αλουμίνιο, Βάριο, Στρώντιο και δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να περιέχει.

Οπότε, απ΄ ότι συμπερένεται από τα προαναφερόμενα, δεν είναι τόσο αθώοι οι αεροψεκασμοί και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα, ώστε να πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας και ν΄αναγκάσουμε αυτούς που ψεκάζουν, να σταματήσουν επιτέλους να μας ψεκάζουν. 


Το βίντεο που τράβηξα και σας παραχώρησα, είναι το πρώτο όπου φαίνεται ότι αεροπλάνο που ψεκάζει σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα τον ψεκασμό και συνεχίζει και πάλι. Σημειωτέον ότι έχω στην κατοχή μου περίπου εκατο (100) βίντεο και το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που διακόπτεται ο ψεκασμός και γι΄ αυτό δημοσιεύεται.


Σημ.: Το βίντεο τραβήχτηκε από τον πρώην Νομαρχιακό σύμβουλο Πέλλας Χρήστο Τσιρανίδη, στις 13-09-2012, με κάμερα κινητού τηλ. ακριβώς πάνω από το καμπαναριό του Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου Μαυροβουνίου του Δ.Σκύδρας.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/blog-post_8517.html#ixzz27D5T9ZH3

Δεν υπάρχουν σχόλια: