Αναζήτηση

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; 
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 28ης Οκτωβριου και ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

 Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ...

 ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;

 ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ. 

Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟΥ. 

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ '21 ΚΑΙ ΤΟ  '40.  


Προβαίνουν έμμεσα σε αναστολή του άρθρου 11 του Συντάγματος το οποίο επιτρέπει τις συναθροίσεις σε δημόσιο χώρο.Θα τους αφήσουμε ;

Σε επικίνδυνα μονοπάτια,  που οδηγούν σε ξεκάθαρη αντιδημοκρατική εκτροπή, βαδίζει η συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων  Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη που πιστεύουμε πως θα έρθει η ώρα που δεν θα ξέρουν από πού να φύγουν.

Με μία πρωτοφανή και στην κυριολεξία αντισυνταγματική για τη μεταπολιτευτικά χρονικά απόφαση απαγορεύει αύριο Τρίτη από τις 09:00 έως τις 22:00 τις διαδηλώσεις με αφορμή την επίσκεψη της προστάτιδας τους Μέρκελ.  Από τον γενικό αστυνομικό διευθυντής της Αττικής που απαγόρευσε τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο και θα θυμίζει αστυνομοκρατούμενη περιοχή, την ώρα που τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα πολιτικά σωματεία, οι συνταξιούχοι και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς προετοιμάζονται για την "υποδοχή" της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Η απόφαση της Αστυνομίας αναλυτικά λέει:....

"Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – 

αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – 

αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), 

ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ''Ελ. Βενιζέλος'' έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών".


 http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/10/blog-post_9039.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: