Αναζήτηση

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η.Π.Α.: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!



Ο έλεγχος της σκέψης ξεκινάει στις Η.Π.Α από τη παιδική και την εφηβική ηλικία... Τόσο ο πρώην πρόεδρος της χώρας George Bush, όσο και ο νυν πρόεδρος Barack Obama, έχουν δημιουργήσει την απόλυτη αστυνομία του νου για τους πολίτες της χώρας, στοχεύοντας στις ευαίσθητες παιδικές και εφηβικές ψυχές για τον μελλοντικό επικαθορισμό της νοητικής, πνευματικής, και ψυχολογικής κατάστασης τους ως ενήλικων ατόμων. 

Το πρόγραμμα Εφηβικής Διάγνωσης (Teen Screen) ευελπιστεί σύμφωνα με τη κυβέρνηση Ομπάμα να λειτουργήσει ως πυλώνας πρόληψης των αυτοκτονιών μέσω της διάγνωσης της γενικότερης ψυχικής υγείας αλλά και ειδικότερα των αυτοκτονικών τάσεων των παιδιών (!!) αλλά κυρίως των εφήβων.

Επιφανειακά, ίσως θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι αποτελεί απλώς ακόμη ένα προληπτικό μέτρο. Όμως, το εκτεταμένο πρόγραμμα διάγνωσης πραγματοποιείται (πρώτον) έπειτα από ειδική εντολή του Προέδρου των Η.Π.Α. 

Δεύτερον, οι οι γονείς δεν γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους υποβάλλονται σε αυτές τις εξετάσεις και για να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες δεν απαιτείται γονική συγκατάθεση...

Ξεκάθαρο πρόγραμμα προώθησης των ψυχοτρόπων φαρμάκων; Εδώ στο pentapostagma.gr θεωρούμε ότι είναι κάτι ακόμη βαθύτερο. Τα ψυχοτρόπα φάρμακα  αντενδείκνυνται για τα άτομα παιδικής και εφηβικής ηλικίας και προκαλούν αυξημένους δείκτες αυτοκτονιών κατά 2 έως 20 φορές!!

Οι πρακτικές αυτές ευνοούν ξεκάθαρα την διόγκωση των ψευδών θετικά διαγνώσεων ψυχικής νόσους και την υπονόμευση της ορθής λειτουργίας του ανθρώπινου νου και της κριτικής σκέψης. Υπό τις ρυθμίσεις του νόμου της Επιτροπής Νέων Ελευθεριών (New Freedoms Commission), όλοι οι Αμερικανοί πολίτες τελικώς θα πρέπει να εξετάζονται προληπτικά για πιθανές ψυχικές νόσους και επικινδυνότητα «αυτοκτονικής συμπεριφοράς»..

Εφόσον διατηρεί την ισχύ νόμου, και υπό την ύποπτη ‘απαλλαγή’ της γνώσης και ενημέρωσης των γονέων, και οι 50 πολιτείες των Η.Π.Α υποχρεούνται να εφαρμόσουν το πρόγραμμα διάγνωσης ψυχικής υγείας. Οι διαγνωστικές εξετάσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο νηπιαγωγείο (!!!), τη τέταρτη και την ένατη τάξη.

Ενδιάμεσος στόχος; Ένα επιτυχημένο ‘deal’ μεταξύ των φαρμακευτικών κολοσσών και της διεφθαρμένης κυβέρνησης Ομπάμα... Ο τελικός στόχος; Η καθολική εφαρμογή του προγράμματος σε ολόκληρη την Αμερική και η πλήρης επιτήρηση και αστυνόμευση του νου.... 

pentapostagma.gr


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/10/blog-post_7866.html#ixzz28vnXRL7o

Δεν υπάρχουν σχόλια: