Αναζήτηση

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !


ΚΟΙΝΩΝΙΑ :
http://www.koinwnia.com/

Θα πολεμήσουμε την Παγκοσμιοποίηση και βροντοφωνούμε «προς πάσαν κατεύθυνσιν» ότι όποιος προσβάλλεται από την Πίστη, τις Παραδόσεις και την Ιστορία του λαού μας, δεν έχει θεση στη Χώρα μας και πρέπει να την εγκαταλείψει το ταχύτερο!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..

ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΘΩΣ...
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ..

ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο

καλεί και προκαλεί

κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας

να δηλώσει εγγράφως

ότι αποκηρύσσει την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας !

Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.

Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καποδίστριας ήταν Μασόνος. Ευχαριστώ . :)