Αναζήτηση

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η υπέρτατη μάχη είναι πνευματική και είναι προ των Πυλών .


 Το ομιχλώδες τοπίο στο πνευματικό επίπεδο της κρίσης δεν είναι δυνατό να ξεκαθαρίσει, τα τιποτένια ανθρωπάκια που έχουν για θεό τους μόνο το χρήμα και την δόξα επί γης, οδηγούν το άρμα τους μέσα στην λάβα. 
 Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα υπάρχει πάντα κάποιος Εφιάλτης για να προδώσει τον λαό της. Η οικονομική μιζέρια οδηγεί στην πνευματική απαξίωση και αυτός ακριβός είναι ο στόχος τους ! 
 Οι μέρες που μας απομένουν, είναι ελάχιστες μας ετοιμάζουν κάτι πολύ μεγάλο. 
 Πολλοί θα με πείτε γραφικό και θα γελασουν, άλλοι δεν θα το διαβάσετε απλά και δεν καταλάβετε τι γράφω, άλλοι θα...... 
αφυπνιστούν πνευματικά, όσοι είναι αυτοί ας ανοίξουν τα μάτια και των ανθρώπων που είναι δίπλα τους, όσο ποιο πολλοί γίνουμε που θα το βλέπουμε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το έργο της δύναμης τους.  
 Περίμενα ένα συνταρακτικό γεγονός με παιδιά, αυτό έγινε στην Ελβετία ένα χρόνο ακριβός μετά από την σύνοδο της γνωστής λέσχης εκεί .... ακριβός όπως και στην Ελλάδα ! Ένα χρόνο μετά την σύνοδο της γνωστής λέσχης σε πολυτελές ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, θρηνούσαμε παιδιά στα Τέμπη ! 
 Στόχος η Ευρώπη πλέον ! θυμηθείτε σε λίγα χρόνια τα δεινά που θα βρουν την Ελβετία. Κάποτε για να εξευμενίσουν το κακό πνεύμα των Ηφαιστίων οι Μάγιας, οι Αζτέκοι και άλλες φιλές έκαναν ανθρωποθυσίες, το σημερινό πνεύμα που έχει καλύψει με τον μανδύα του χρήματος όλη την γη κάνει το αντίθετο δίνει αίμα για να πάρει αίμα. 
 Στην Ιταλία μιλάνε ανοιχτά για επερχόμενο μεγάλο σεισμό ! Στην Ελλάδα οι πολιτικοί βρικόλακες, αγωνίζονται για την καρέκλα, τον επί γης τίτλο που θα πάρουν και ποιος θα σώσει την Ελλάδα θαρρείς τόσα χρόνια αυτοί δεν κυβερνούσαν πάλι ? 
 Γίνονται σεισμοί που καταγράφουν οι σεισμογράφοι και δεν ανακοινώνονται ποτέ, η διαγράφονται ξαφνικά από το αυτοματοποιημένο σύστημα των Πανεπιστημίων, έχω ντοκουμέντα για αυτό που γράφω. Οι σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο και το Ιόνιο, ξυπνάνε το θηρίο μέσα στον βυθό ? Γιατί ξαφνικά τόσο πολλοί σεισμοί με το 90% από αυτούς, σε εστιακό βάθος τα 10 χιλιόμετρα ? Δουλεύει το HAARP ?   Περιμένουν η προκαλούν σκοπίμως ΤΕΡΑΣΤΙΟ γεγονός, να το ξέρεις αναγνώστη. 
 Η υπέρτατη μάχη είναι πνευματική και τελικά δεν είναι προ των Πυλών, δίνεται αυτή την ώρα ! Ανατάσου πνευματικά και θα δεις, πως και γιατί μας έφτασαν εδώ, πόσα ψέματα και τι ανθρωποθυσίες ήταν έτοιμοι να κάνουν, για να προκαλέσουν χάος και για να φτάσουν αυτές τις ημερομηνίες που θέλανε. 
 Και το πάρτι τους τώρα αρχίζει, σε λίγες μέρες μπορεί και ώρες, ο ρυθμός των γεγονότων θα είναι καταιγιστικός, η παραπλάνηση των ΜΜΕ (τηλεόραση ειδικά) τεράστια. Θα δείχνουν το δένδρο και θα χάνουν το δάσος. 


 Μη σε παρασύρουν, μη ξεχνάς η μάχη στους ουρανούς, ανάμεσα στο καλό και το κακό, το φως και το σκοτάδι δεν είχε σταματήσει ποτέ, τώρα όμως παίζετε επί γης, θα βγει καπνός και λάβα από τα έγκατα της γης, θέλουν να σβήσει το φως, να σκοτεινιάσει ο τόπος. 
 Αν από μικρός αισθανόσουν ότι έχεις έρθει σε τούτη εδώ την ζωή για να παίξεις ένα ρόλο κάποια στιγμή, ήρθε η ώρα ! Είμαστε πολλοί ακόμα ο ένας δεν ξέρει τον άλλο, δεν χρειάζεται ακόμα, το μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι τώρα είναι πως, όσοι πιο πολλοί ξέρουν και τους βλέπουν γυμνούς, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το έργο τους !      



πηγή:http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/03/blog-post_15.html?spref=fb


Ηράκλειτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: