Αναζήτηση

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ!Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Πύργο της Βαβέλ θυμίζει το κτηριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης








ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΣΟΤΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.....
ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ ΠΑΝΤΟΥ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ!






Οι άνθρωποι θέλησαν κάποτε να χτίσουν ένα κτίριο που εφάμμιλο του δεν υπήρξε κανένα. Ο σκοπός τους ήταν φυσικά να εντυπωσιάσουν... και – σύμφωνα πάντα με την Βίβλο – να αγγίζουν τον ουρανό και το Θεό. Το κτίριο αυτό δεν ήταν άλλο από τον ξακουστό Πύργο της Βαβέλ. Ήταν τότε όμως που, Θεού θέλοντος ή μη, προέκυψε ένα μεγάλο ζήτημα. Κάθε ένας που εμπλεκόταν στο έργο της ανέγερσης του κτιρίου μιλούσε άλλη γλώσσα. Δυσκολευόταν να έρθει σε συνεννόηση
με τον άλλο και φυσικά με αυτό τον τρόπο δεν μπορούσε να παράγει
έργο. Μήπως είμαστε όλοι παιδιά της Βαβέλ; Καταρραμένοι στη διαφορετική γλώσσα; Στην ασυνενοησία; Άραγε είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση ο σύγχρονος Πύργος της Βαβέλ;

Χτισμένος στην ιδέα του εντυπωσιασμού και του “η ισχύς εν τη ενώση” έχει φτάσει σήμερα στο σημείο κάθε χώρα να μιλά τη γλώσσα της και μόνο. Να επιδιώκει τα δικά της μικρά ή μεγάλα συμφέροντα αδιάκριτα. Χωρίζεται σε μπλοκ δυναμικότητας ανάλογα με την οικονομική δύναμη κάθε χώρας, την προέλευση – Ανατολή ή Δύση - , τον τρόπο που συμμετέχει στην ΕΕ – ευρωζώνη!
Ομως ο σκοπος παραμενει κοινος...για ολους τους νεοεποχητες μασονους πολιτικους..και δεν ειναι αλλος απο την καταστροφη του κοσμου και του ανθρωπινου ειδους...οπως στοχος της βαβελ ηταν...να φτασουν τον θεο...και να γινουν οι ιδιοι θεοι στη θεση του!!!


http://polis-kratos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: