Αναζήτηση

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Το μασονικο τατουάζ του Στάθη από τους '' αρβύλα''

Είδαμε το νέο τατουάζ του Στάθη στο ''ράδιο αρβύλα'' το οποίο όπως φαίνεται στην εικόνα αποτυπώνει τον όρο '' Ελευθερία- Ισότης- Αδελφότης'' που εμφανίστηκε κατά την Γαλλική επανάσταση. Στο εν λόγω σύνθημα φυσικά δεν βρίσκουμε κάτι κακό, είναι σε όλα του σωστό, όμως ως ''ανοιχτή ματιά'' θελήσαμε να ανατρέξουμε και να βρούμε ποιοι ακριβώς το δημιούργησαν και φυσικά αν χρησιμοποιείται ακόμα και....
στις μέρες μας, κι αν ναι, από ποιους...



1. Όταν οι Γάλλοι πολιτικοί κατά την Γαλλική επανάσταση έπεφταν νεκροί από την Ελευθερία- Ισότητα- Αδελφότητα.


Το σύνθημα λοιπόν αυτό είναι σύνθημα που προήλθε από τις τάξεις των τεκτόνων και γενικότερα των Σιωνιστών, οι οποίοι θα πρέπει να πούμε ότι είναι οι πρωτεργάτες των περισσότερων επαναστατικών κινημάτων παγκοσμίως. Με τον τρόπο αυτό οι συγκεκριμένες ''μυστικές'' ομάδες κατάφεραν να είναι πίσω από όλα τα κράτη και αρχηγοί των λαών, καθώς μετά από κάθε επανάσταση αυτοί κατείχαν τις θέσεις κλειδιά.


Επίσης θα πρέπει να πούμε πως οι κύριοι αυτοί ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους ''άριστα''. Τι εννοούμε; Τότε στη Γαλλική επανάσταση κατάφεραν να πείσουν τον μέσο Γάλλο εργάτη με τις 3 αυτές λέξεις Liberté - Egalité - Fraternité όμως στην πραγματικότητα οι ίδιοι τις χλευάζουν, κι αυτό είναι καταγεγραμμένο στα '' Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών''



“ Εμείς είμαστε εκείνοι, οι οποίοι πρώτοι έχομεν ρίψει εις τούς λαούς τίς λέξεις:
«Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», λέξεις επαναλαμβανόμενες μετά ταύτα υπό ανόητων ψιττακών "...

Δεν είναι όμως ότι οι συγκεκριμένες ομάδες βροντοφώναζαν το σύνθημα αυτό μόνο τότε, αλλά το έχουν υιοθετήσει μέχρι και σήμερα. Εμείς γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα χρησιμοποιείται ακόμα από τους τέκτονες ίσως επειδή, όλοι αυτοί, κάνουν τεράστιο αγώνα να αποδείξουν ότι είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανώσεις που μάχονται για το κοινό καλό, κι όλα αυτά βέβαια στα μυστικά. Θέλοντας να κρυφτούν λοιπόν πίσω από το δάκτυλο τους χρησιμοποιούν ακόμα τις τρεις αυτές λέξεις. Δεν μας πιστεύετε;;;
Επειδή ίσως μερικοί να μη μας πιστεύουν, κι επειδή δεν μπορούμε να λέμε αοριστολογίες, το ψάξαμε κι άλλο ώστε να σας δώσουμε χειροπιαστές αποδείξεις.

Πατώντας εδώ θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα του site του '' Διεθνούς Τεκτονικού τάγματος Δελφοί''. Δείτε μόνοι σας, πριν το κατεβάσουν ή το αλλάξουν, μετά πατήστε πίσω για να συνεχίσετε το άρθρο.


Ορίστε και μια εικόνα. Ξεκάθαρο το τρίγωνο με τον παντεπόπτη οφθαλμό.

2. Τι μας έπιασε εμάς τώρα και παρουσιάζουμε όλα αυτά με βάση το τατουάζ του Στάθη.


Είναι ολοφάνερο, σύμφωνα με τα παραπάνω ότι το σύνθημα αυτό χρησιμοποιήθηκε και ακόμα χρησιμοποιείται από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων. Ο Στάθης δεν γνωρίζουμε αν έχει ιδέα τι είναι αυτό το σύνθημα κι επιπλέον μπορεί να του άρεσε και απλά να το έκανε τατουάζ.


Όμως αυτό που μας κεντρίζει την περιέργεια είναι ότι ο ΑΝΤ1 τον τελευταίο καιρό κάνει έναν περίεργο μαραθώνιο να περνάει διακριτικά κάποια σύμβολα ή συνθήματα των μυστικών αυτών οργανώσεων μέσω των εκπομπών του:




Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το φαινόμενο αυτό δεν το βλέπουμε μόνο στο ΑΝΤ1 αλλά και σε άλλα κανάλια.
Επίσης να διευκρινίσουμε ότι οι άνθρωποι που γίνονται μέσα δημοσιοποίησης τέτοιων εικόνων και συνθημάτων μπορεί να μην έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι '' ναρκωμένοι'' στα δικά τους προβλήματα ή ενδιαφέροντα να μη μπαίνουν καν στην διαδικασία να σκεφτούν.

Σκοπός λοιπόν όλου αυτού είναι να καταστούν μερικές εικόνες και συνθήματα φιλικές στον μέσο άνθρωπο ώστε να μην του προξενούν περιέργεια. Ειδικά στο νεανικό κοινό, αυτό που παρακολουθεί δηλαδή τους '' Ράδιο αρβύλα'', το οποίο δείχνει εντελώς πια ανήμπορο να σκεφτεί και ακόμα περισσότερο να αντιδράσει, καθώς ο πόλεμος που δέχεται είναι τεράστιος κι από παντού, κι από εχθρούς κι από φίλους.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/05/blog-post_6100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: