Αναζήτηση

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Αεροψεκασμοί chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής (Νέο HD Ντοκιμαντέρ)


Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι ο καιρός στον πλανήτης μας αλλάζει δραματικά. Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες διαδρομές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια από εμάς να αποδεχθούμε την πραγματικότητα των αεροψεκασμών chemtrail / προγράμματα γεωμηχανικής.

Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των chemtrail και του καιρού ;Υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα,και στοιχεία που είναι πλέον άφθονα να αποδείξουν ότι γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού .

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας. Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για το μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη , είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένας τρόπος για να εδραιώσουν ένα τεράστιο ποσό,τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με τη μόχλευση που ελέγχουν τον καιρό στο να δίνουν σε ορισμένες εταιρείες στο να έχουν τον έλεγχο στα φυσικά συστήματα της Γης.

Αυτό βέβαια, γίνεται σε βάρος του κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.

Το Ντοκιμαντέρ προς το παρών είναι μόνο στην Αγγλική γλώσσα.http://www.katohika.gr/2012/08/chemtrail-hd.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: