Αναζήτηση

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ILLUMINATI: ΑΠΟΚΡΥΦΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


Εάν η Τελετή Έναρξης μας παρουσίασε αρκετά σκοτεινά σύμβολα, η Τελετή Λήξης προαναγγέλει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ποιος θα κυβερνήσει.
Βρετανικές Διασημότητες έσκασαν επάνω, νεκροί και ζωντανοί, ο ένας μετά τον άλλο για να διασκεδάσουν τα πλήθη, καθιστώντας τους να αισθάνονται ασφαλείς και να ξεχάσουν την ασφάλεια των παιχνιδιών και τον εξοπλισμό του μεγάλου αδελφού μέχρι ο κάθενας να πάει στο σπίτι του.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Μαύρο και άσπρο μασονικό μοτίβο.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Το μαύρο και άσπρο μασονικό θέμα συνεχίζεται.
Η κορόνα στην κορυφή: πάνω απ όλα βλέπουν τα μάτια;
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Μαύρο και άσπρο μασονικό θέμα.
Μετά από λίγες παραστάσεις, το τσίρκο-όπως δείχνουν συνεχίζει με τους αθλητές να έρχονται στο γήπεδο ως ΕΝΑΣ και όχι ως ξεχωριστές χώρες, όπως κάνουν συνήθως.
Αυτή η εστίαση να φέρει τον κόσμο μαζί ειρηνικά είναι ένα παραδοσιακό ολυμπιακό θέμα, αλλά είναι ακόμα δύσκολο να αγνοηθεί η στρατικοποιημένη ζώνη που περιβάλλει αυτήν την ειρηνική συλλογή.
Ο στόχος είναι να ομαλοποιηθεί μια κρατική παρουσία αστυνομίας, σε μίξη με την καλή αίσθηση ψυχαγωγίας.
Παραδείγματος χάριν, ένας στρατικοποιημένος σχηματισμός που φέρεται στις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες της ζωής των βρετανικών υπέρμοντέλων. Αλλά υπάρχει πραγματικά οποιοσδήποτε χώρος για την ελευθερία σε ένα μεγάλο βαθμό στην κοινωνία;
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Παρατηρήστε το στρατιωτικό προσωπικό σε εγρήγορση.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Στη συνέχεια μια ομάδα χορευτών ντυμένοι με στρατιωτικά καμουφλάζ θα οικοδομήσουν μια λευκή (φωτισμένη) πυραμίδα. Εδώ το μασονικό θέμα συνεχίζεται.
Η πυραμίδα αντιπροσωπεύει την ιεραρχική δομή της Απόκρυφης θρησκείας. Η ελίτ στην κορυφή, οι μάζες στο κάτω μέρος και στο μεταξύ, η αστυνομία και οι στρατιωτικές περιπολίες.
Οι σημαίες των συμμετεχουσών χωρών στρατηγικά τοποθετημένες πίσω από την πυραμίδα, γεγονός που υποδηλώνει οτι αυτή η θρησκεία θα έχει παγκόσμια εμβέλεια.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Απόκρυφη Πυραμίδα

Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
- Ένα παράξενο χταπόδι εμφανίστηκε στο κέντρο της βρετανικής σημαίας .Δηλώνει κατά πάσα πιθανότητα τα μακριά χέρια στην επίτευξη της ηγεσίας στη νέα παγκόσμια τάξη.
Η Annie Lenox και η βάρκα με τους σκλάβους με τον Εωσφόρο (ο τύπος με τα μαύρα φτερά) ήταν ίσως το πιο ανατριχιαστικό μέρος αυτής της παράστασης. Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη σαν μάγισσα σε κόκκινο και μαύρο. Αναρωτιόμαστε ποια είναι η έννοια των βασανιστηρίων στα άτομα στο εσωτερικό του σκάφους. Οι διαφωνούντες;

θα μπορούσε να ονομαστεί ένας φόρος τιμής στον John Lennon, ήταν επίσης μια ευκαιρία να παίξουν (οι της Νέας Τάξης Πραγμάτων) το τραγούδι του, Imagine. Φαίνεται ότι οι στίχοι πάνε ενάντια σε αυτό που γιορτάζουμε με τα παιχνίδια - εθνική υπερηφάνεια και υγιής ανταγωνισμός.
Αντ 'αυτού, ο αείμνηστος Τζον Λένον θέλει να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς κράτη, όπου τα εθνικά κράτη χάνουν την κυριαρχία τους, όπου θα τα υποβάλουν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Μια άλλη εμφάνιση ήταν η μαριονέτα των Illuminati Jessie J.
Απέδωσε το τραγούδι της, pricetag, που την φωτογράφισε στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το οποίο εμφανίζεται στην επιφάνεια να δείξει ότι οι καλλιτέχνες δημιουργούν μουσική για χάρη της μουσικής και όχι για τα χρήματα. Αλλά το πραγματικό μήνυμα είναι ότι είναι όλα σχετικά με την κατήχηση, για τη διαμόρφωση στάσεων και αξιών της νεολαίας μέσω της επιρροής της ποπ κουλτούρας.
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι αποκρυφιστές πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Δεδομένου ότι δεν εμπιστεύονται μια αγάπη, που συγχωρεί ο Θεός, πρέπει να ακολουθούν ακριβείς κανόνες, σύμβολα και συνθήματα για να ευχαριστήσουν τους αφέντες τους, να επιβραβευτούν και να αποφύγουν την τιμωρία και το θάνατο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον Εωσφόρο που τους κρατά σκλαβωμένους. Η ιδέα ενός Θεού που πεθαίνει για τις αμαρτίες τους είναι ξένη γι 'αυτούς.
Όσοι αγαπούν τον Θεό δεν πρέπει να κατανοήσουν όλα τα σύμβολα και τα κόλπα τους. Είναι αρκετό για μας να γνωρίζουμε ότι οι Illuminati έχουν τη δύναμη να εκτελέσουν μια κραυγαλέα σατανική τελετή μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι είναι ένα προμήνυμα για έναν επερχόμενο πόλεμο, που θα ακολουθηθεί με την άνοδο του αντι χρίστου Μεσσία τους. Θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι το καθεστώς τους θα είναι ειρηνικό και διασκεδαστικό. Όλος ο κόσμος θα γιορτάζει μαζί.
Η δική μας ευθύνη είναι να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους για το επόμενο κακό, τις φρικτές συνέπειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και την ανάγκη να στραφούμε πρός το Θεό.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/08/illuminati.html#ixzz23kx1n16z

Δεν υπάρχουν σχόλια: