Αναζήτηση

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΥ ΙΙ





O πάπας Βενέδικτος 16ος με τον κακοποιημένο κυρτό σταυρό του Βατικανού (29-6-2005).



Προσέξτε, στις παρακάτω φωτογραφίες, το σύμβολο προς το στενότερο μέρος του σφηνοειδούς (ή πυραμιδοειδούς) φέρετρου του Ιωάννη Παύλου ΙΙ. Κάποια Καθολικά μέσα ενημερώσεως του διαδικτύου είπαν ότι είναι σταυρός με το σύμβολο Μ στο πλάι, το αρχικό της λέξεως Μαρία, του ονόματος δηλ. της Παναγίας.
Αν όμως δούμε προσεκτικότερα, τότε φαίνεται καθαρά ότι τα κατακόρυφα ποδαράκια του Μ δεν είναι ίσα!!! Δεν είναι δυνατόν να έγινε λάθος από τον καλλιτέχνη, διότι υπήρχε και στο “οικόσημο” του πάπα JP II. Έτσι:
• α. Εμφανίζουν ένα ανισοσκελές σχήμα (παραποιημένο Σταυρό), μάλιστα προς τα πόδια του σώματος του πάπα, και λένε ότι αυτό είναι Σταυρός.
• β. Λένε ότι το Μ, που μπορεί να συμβολίζει και οποιαδήποτε άλλη λέξη αρχίζει από το γράμμα αυτό (όπως Mason, Μασόνος), υποδηλώνει την Παναγία. Αλλά και οι απλοί καθολικοί πιστοί γνωρίζουν, ότι από την αρχαία Χριστιανική Παράδοση, η Θεοτόκος έχει εντελώς διακεκριμένα σύμβολα για το πρόσωπό της.
• γ. Επιπρόσθετα το Μ είναι (κι αυτό, όπως ο σταυρός) ανισοσκελές!
Επομένως κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω από αυτά τα σύμβολα. Το περίεργο σχήμα πάντως, ακολουθεί τη γραμμή παραποίησης των Χριστιανικών συμβόλων, κάτι που είναι σύνηθες στους μάγους, Καμπαλιστές και Σατανιστές. Το Μ, όταν περιστραφεί, ταιριάζει άριστα με κεφαλαίο ελληνικό Σίγμα (Σ) το μόνο με τις δύο παράλληλες άνισες, αρχικό των λέξεων Σιών, Σατάν, κλπ. Το πιθανότερο, επειδή ο πάπας JP II ήταν Εβραϊκής καταγωγής, και το Βατικανό προσπαθεί να τα βρει με του Σιωνιστές, το σχήμα σαν σύνολο να σημαίνει την ένωση (αποστατών) Χριστιανών – Σιωνιστών. Ο Σταυρός παραμορφώνεται για να κάνει χώρο, ώστε στο επάνω δεξιό τεταρτημόριο να χωρέσει ο Σιωνισμός (Σ)! Οι σατανιστές χρησιμοποιούν συχνά ελληνική ορολογία χάριν ακριβείας! Στην εποχή μας, θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες κατρακυλούν προς το σατανισμό …
Σατανικός χαιρετισμός:
1. Ο γνήσιος “hook um” χαιρετισμός του Τέξας, είναι διαφορετικός από τον σατανικό χαιρετισμό.
2. Το προεδρικό ζεύγος George και Laura Bush.

3. Silvio Berlusconi, πρωθυπουργός της Ιταλίας.

4. John Edwards, υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

5. Βασιλιάς Abdullah της Ιορδανίας.

O “ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ”, ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ
Σύμφωνα με το «Elk Transmission Mediation Group», μια νεοεποχίτικη ομάδα, και τη “Pasadena Star News”, από το Μάιο του 1988 άρχισαν να εμφανίζονται μυστηριώδεις φωτεινοί σταυροί σε διάφορασπίτια, πάνω σε τζάμια. Το χαρακτηριστικό τους, ότι είναι φωτεινοί, ότι εμφανίζονται σχεδόν άμεσα μετά την επίσκεψη αρχηγών της Νέας Εποχής στα σπίτια αυτά, ή όπου οι ένοικοι μελετούν νεοεποχίτικα βιβλία, και κατά συντριπτική προτίμηση σε παράθυρα λουτρών!
Δεν πρόκειται βέβαια για θαύμα με την Ορθόδοξη έννοια, αλλά μάλλον για επίδειξη δυνάμεως από παραπλανητικά πνεύματα, που ανοίγουν το δρόμο της υπερηφάνειας σε όσων τα σπίτια συμβαίνουν αυτές οι εμφανίσεις. Μάλιστα προτιμούν να εμφανίζονται σε φυσικά ακάθαρτα μέρη, όπως τα λουτρά, για να δώσουν στίγμα προέλευσης, (πνευματικά ακάθαρτη δύναμη). Αν προσέξετε καλύτερα τους σταυρούς αυτούς, θα δείτε ότι βρίσκονται κλεισμένοι σε ένα ρομβοειδές, λιγότερο φωτεινό υπόβαθρο. Αλλά αυτό ακριβώς είναι ένα από τα κυρίαρχα σύμβολα της Νέας Εποχής. Ο ρόμβος συμβολίζει την “κρυσταλλική” δύναμη, και είναι το σήμα στο site του Βενιαμίν Κρήμ (Benjamin Creme), ενός από τους ηγέτες της Νέας Εποχής. Στο νεοεποχίτικο κίνημα, διαφημίζονται ακόμη και γνήσια θαύματα της Ορθοδοξίας, όπως πχ. εικόνες που τρέχουν μύρο, θαυματουργές εικόνες κλπ. Στο τέλος όμως κάθε διηγήσεως προβάλλουν το δικό τους σύνθημα: «Οι μεγάλοι μύστες έρχονται στη Γη»! Ο Χριστός είναι ένας απλός μύστης γι’ αυτούς, δεν είναι ο μόνος αληθινός Θεός και Δημιουργός και Σωτήρας του ανθρώπου. Είναι επομένως φορείς αντίχριστου πνεύματος. Και όλα τα κακοποιημένα σύμβολα του Χριστιανισμού γίνονται φορείς αντίχριστου πνεύματος και κακοποιού δυνάμεως, λόγω της απομάκρυνσης της χάριτος, από την κακή προαίρεση των ανθρώπων. Είτε πρόκειται για ανατρεπόμενους ναζιστικούς σταυρούς, είτε για νεοεποχίτικους εγκλωβισμένους στο κίνημα αυτό σταυρούς. Ακόμη και ο επίσημος “κυρτός” σταυρός του Βατικανού, από την εποχή του πάπα Παύλου VI το 1963, είναι ένα τέτοιο κακοποιημένο σύμβολο. Αυτές οι μαύρες θρησκευτικές τάσεις ανοίγουν το δρόμο στην Πανθρησκεία, που είναι ένα βήμα πριν την τελεία κατάργηση των υπαρχόντων θρησκειών και την εγκαθίδρυση της θρησκείας του Αντίχριστου.

πηγη
http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_4960.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: